Elon Musk, "alev püskürten silah"tan 3 günde 8,75 milyon dolar gelir sağladı

The Boring Company'nin milyarder mucidi Elon Musk, bir zombi kıyametine karşı sigorta olarak öne sürdüğü alev püskürten silahlardan kısa sürede 8,75 milyon dolar elde etti.
Elon Musk,

The Boring Company'nin milyarder mucidi Elon Musk, bir zombi kıyametine karşı sigorta olarak öne sürdüğü alev püskürten silahlardan kısa sürede 8,75 milyon dolar elde etti. Birçok şirketin yıllık gelirine denk gelen bu başarılı satış ile Musk, 3 günde toplamda 17,5 bin adet ürün sattı. Geriye sadece 2 bin ürün kaldı.

Her biri 500 dolardan ön siparişe sunulan ürünün medya değeri ise tartışmasız milyonlarca dolar. Konunun sıkı takipçilerine Twitter hesabından durum güncellemeleri paylaşan Musk, bundan da bir hayli keyif alıyor gibi görünüyor.

Bu arada ürün listesinde uluslararası müşteriler için geri ödeme yapılabileceği bilgisi yer alıyor. Ekstra gönderim bedeli ve gümrük ücretlerinin talep edilmesinin ardından konuyu iki kez düşünen uluslararası müşteriler için iyi bir fırsat olabilir.

Musk, The Boring Company'i 2016 yılında kurmuştu. Los Angeles'tan San Francisco'ya tünel açmak isteyen Musk, sonrasında projesini diğer büyük kentlere uygulamak istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.