23 bini aşkın güzergahta transfer hizmeti sunan BiTransfer, B2B Acente portalını kullanıma sundu

23 bini aşkın güzergahta transfer hizmeti sunan BiTransfer, B2B Acente portalını kullanıma sundu

Geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan ve transfer hizmeti veren firmalar için bir pazar yeri olarak hizmet veren BiTransfer, B2B Acente portalını kullanıma sundu. 2016 yılından bu yana turizm sektöründe transfer ihtiyacına yenilikçi çözümler getiren ve transfer hizmetini lüks kategorisinden çıkarıp herkesin ulaşabileceği bir hizmet haline getirmeyi hedefleyen Bitransfer, yeni servisini acente ve gelir ortaklarının hizmetine sundu.

Seyahat Acenteleri, oteller, bloggerlar ve online turizm portallarına transfer alanında gelir paylaşım imkanı sunmak için tasarlanan BiTransfer'in B2B platformu, İstanbul, Ankara, Kocaeli, Bursa, Bolu, İzmir, Bodrum, Dalaman, Antalya, Konya, Samsun ve Trabzon şehirlerinde kullanılabiliyor.

İlk kullanıcıları Setur, Seturbiz ve Gezinomi

Bitransfer, B2B platformu sayesinde transfer ihtiyacı olan tüm anlarda, istenilen yer ve zamanda istenilen noktaya en güvenli ve makul fiyatlar sunularak gelir ortaklığı imkanı sunuyor. Yaklaşık 900 kayıtlı araçla 23 bini aşkın güzergahta güvenli ulaşım hizmeti sunan Bitransfer, kullanıcılarına API desteği, B2B online portal ve iframe çözümlerinden istediklerini seçerek sistemini kullanma imkanı da tanıyor.

Bitransfer'in B2B Acente portalının ilk kullanıcılarının Setur, Seturbiz ve Gezinomi olduğunu da ekleyelim. B2B Acente portalını kullanmak için [email protected] adresine e-posta atmanızın yeterli olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.