Apsiyon 7,5 milyon TL yatırım aldı

2017'nin son günlerini yaşadığımız şu günlerde yılın son yatırım haberi Apsiyon'dan geldi. Toplu yaşam alanlarının yönetim sistemi Apsiyon, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda rakibi Siyonet’i satın almış ve Ar-Ge merkezini açmıştı. Site yöneticilerinin dijital asistanı olarak kendini konumlayan girişim, bina yönetim sisteminin ötesinde apartman, site, iş merkezi, plaza ve rezidanslar için servis sunuyor.

Üçüncü yatırımını alan girişimin bu turundaki yatırımcısı ise Earlybird Venture Capital oldu. 7,5 milyon TL yatırım alan Apsiyon'un bir önceki turdaki yatırımcısının da Earlybird Venture Capital olduğunu belirtelim. Yatırımla birlikte Apsiyon'un hedefi ise büyümesini hızlandırmak. Hazır rakamları belirtmişken girişimin operasyonuna da değinelim: 65 kişilik ekibe sahip Apsiyon 2800 sitede ve 320 binden fazla konuta hizmet ediyor.

Girişimin bir yıldaki büyümesi ise Apsiyon CEO’su Kudret Türk'ün ve Earlybird'den Cem Sertoğlu'nun açıklamalarında gizli. Kudret Türk "Bir önceki yatırımı alırken kendimize bir takım hedefler koyduk, bugün bu hedeflerin üzerine çıktık." olarak bir yılı özetlerken Earlybird ortaklarından Cem Sertoğlu ise “2016’da Apsiyon’a yapmış olduğumuz yaptığımız yatırımın karşılığını fazlasıyla aldık. Gidişattan çok memnunuz.” dedi.

Yatırımla birlikte 2018'de Apsiyon tarafında bekleyen yeniliklerse: Bina elektronik sistemlerine yönelik donanım ve entegrasyon üzerine yapılacak çalışmalar, devreye alınacak uzaktan sayaç okuma hizmeti, yeni nesil güvenlik çözümleri.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.