Beğenileri kripto paraya dönüştüren sosyal ağ: Selfllery

Beğenileri kripto paraya dönüştüren sosyal ağ: Selfllery

Selfllery isimli sosyal ağ geçtiğimiz günlerde platformunda alınan her beğeninin bir kripto paraya dönüşeceğini açıkladı. Plaformda aldığınız her beğeni “you tokens” a dönüşüyor böylece Selfllery’nin dükkanından alışveriş yapabiliyor ya da bağış yapabiliyorsunuz. Selfllery'nin gelir kaynağı reklam değil. Şirket, platforma yüklenen fotoğraflar stock görsel ve video olarak satışa çıkarıyor. Platformda ise bir kullanıcının her bir fotoğraf için ne kadar beğeni aldığını saptayan kullanıcı etkinliğine dayalı bir sistem geçerli. Yani her beğeni farklı bir değere sahip.

Bir kullanıcının profilindeki puanlar, bir beğeni başına onun ne kadar you token alacağını da belirliyor. Puanlar ise kullanıcının içeriklerindeki beğeni, yorum ve görüntülenme rakamlarının toplamına ve katıldığı fotoğraf yarışmalarına dayanıyor. Yani bir kullanıcı Selfllery'de ne kadar aktifse sahip olduğu beğenilerin değeri de o kadar artıyor.

Üstelik geleneksel stock fotoğraf sitelerinin aksine Selfllery'de gelir elde etmek için 30-60 gün arası bir süre beklemek zorunda değilsiniz. Hesabınıza tanımlanan you tokens sayesinde hemen gelir elde edebiliyorsunuz. 2018 yılının Mayıs ayında hayata geçecek olan you tokens'ı  Selfllery'nin pazar yerinde harcamanız mümkün. Selfllery'nin pazar yeri farklı seçenek ve ürünlere sahip satıcılara da açık olacak.

Bunun yanı sıra Ethereum blockchain sayesinde You Tokens'ı nakite dönüştürebilirsiniz. Platforma reklam vermek için You Tokens'ı kullanabileceğiniz gibi fotoğraf yarışmalarında yarışmacıların önüne geçmek için de faydalanabiliyorsunuz. Fotoğraf yarışmasının sonucunda ise daha fazla You Tokens kazanıyorsunuz. Tabii kullanıcılar istedikleri takdirde kazandıkları you tokens'ın belli bir kısmını da bağışlayabiliyor.

Selfllery'ye katılmak için fotoğrafçı olmanız ya da kriptopara alanında bilgili olmanız gerekmiyor. Blockchain teknolojisi ise platformda yalnızca kullanıcıların tokenlarının nereden geldiğini görebilmeleri ve güvenlik sistemini katmanlandırmak için var.

2016'dan beri faaliyetlerini sürdüren Selfllery sosyal bir platform olmaya yepyeni bir pencereden bakıyor. Platforma erken üye olanları ödüllendirecek olan Selfllery, ilk ICO'sunu mart ayında yapmayı planlıyor. Platformun planları arasında durağan fotoğrafların yanı sıra video desteği ve canlı yayınlar da yer alıyor. Eğer siz de aldığınız beğenileri paraya dönüştürmek istiyorsanız siteye ya da uygulamaya kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.