İkinci tur yatırımını alan Pisano, Avrupa'daki operasyonunu genişletiyor

İkinci tur yatırımını alan Pisano, Avrupa'daki operasyonunu genişletiyor

Hizmet yerinde toplanan müşteri bildirimlerini mobile taşıyan Pisano, geçtiğimiz ay aldığı ikinci tur yatırımı ile Avrupa'daki operasyonunu genişletiyor. Sunduğu geri bildirim yönetimi araçlarıyla markaların müşteri deneyimi ihtiyaçlarına çözüm üreten Pisano, Vestel Ventures ve Wesley Clover'dan 1 milyon dolar ikinci tur yatırımı aldı.

Geçtiğimiz dönemlerde İngiltere ve Dubai'ye yönelik operasyonlarını genişleten girişim, aldığı yatırımla birlikte Fransa, Almanya ve Hollanda'daki  operasyonlarını da genişletti. Benelux pazarı için Hollanda’da, batı Avrupa için ise Fransa ve Almanya’da ofisler açacak olan Pisano, bu ülkelerdeki artan talebi desteklemek için ekiplerini hızla büyütüyor.

2018'de ekibini büyütecek

Bu ülkelerde başarı yakalayan yerel iş ortaklarından oluşan partner ağını yeni isimlerle genişletmeye de devam edecek olan Pisano, yurt dışında Splash, Babyshop, New Look, Koton ve Centrepoint gibi markalara hizmet veriyor. 2015 yılında Netaş Wesley Clover Tech Fund'dan alınan 1 milyon dolarlık yatırımla kurulan Pisano, 2018 yılında ekibine 40 kişi eklemeyi de hedefliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Pisano Kurucu Ortağı Özkan Demir, hedeflerinin önümüzdeki yıl içinde müşteri deneyimi alanında dünyanın en iyi teknoloji şirketi olmak olduğunu ve yeni açtıkları global ofislerinde de bu başarıyı ve büyümeyi sürekli kılmak istediklerini belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.