Perakende zinciri 7-Eleven'dan adrese teslim sipariş sağlayan uygulama

Perakende zinciri 7-Eleven'dan adrese teslim sipariş sağlayan uygulama

Perakende sektörünün en büyük zincirlerinden 7-Eleven ABD'nin Dallas kentinde 7NOW isimli bir uygulamayı kullanıma sundu. Uygulama, 7-Eleven'ın bölgedeki seçili mağazalarından önceden sipariş edilen ürünün mağaza içinden alımını ya da adrese teslim siparişi sağlıyor.

Uygulamayı şimdilik şehrin 17 bölgesinde açan perakende zinciri, yeni uygulamaya kaydolan Dallas alanındaki müşterilerine, ilk siparişlerinde ücretsiz teslimat yapıyor.

Mobil sipariş ile 7-Eleven, uygulamayı mağazalarının yakın çevresindeki alanların erişimini genişletmek, ekstra mağazalara olan ihtiyacı azaltmak ve fazla insan trafiğinin olmadığı yerlerden daha iyi faydalanmanın bir yolu olarak görüyor. Tüm bunların yanı sıra ve en önemlisi tüketicilerin başka mağazayı ziyaret etmelerini engellenmeye çalışılıyor.

Perakende zinciri,  müşteri sadakatini ve rahatlığını artırmak için chatbotlar, dijital ödüller, makine öğrenimi gibi strateji ve teknolojileri organizasyona adapte etmeye yoğunlaşıyor.

Fiziksel olarak küçük alanlarda kurulan 7-Eleven mağazaları geç saatlere kadar açık olmak ile biliniyor. Bazı yerlerde benzin de satılmak ile birlikte temel gıda ürünleri, kozmetik, ev eşyaları gibi ürünler satıyor. 7-Eleven'ın 10 bini Kuzey Amerika'da olmak üzere 18 ülkede toplam 63 binden fazla mağazası bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.