Crytek, Crycash iş birliği ile kripto para dünyasına adım atıyor

Crytek, Crycash iş birliği ile kripto para dünyasına adım atıyor

Üç Türk kardeş tarafından Almanya'da kurulan ünlü oyun firması Crytek, bitcoin sayesinde oldukça popüler bir hala gelen kripto para dünyasına adıma atıyor. Oyunculara yönelik olarak tasarlanan bir coin ile kripto para ekosistemine dahil olmak isteyen Crytek, yeni bir kripto para olan Crycash ile iş birliğine gittiğini duyurdu.

Tamamen oyunculara özel ve oyun odaklı geliştirilen bağımsız kripto para birimi olan Crycash, 12 Aralık 2017 ile 15 Ocak 2018 tarihleri arasında coin satışı yapmaya başlayarak piyasadaki yerini almayı planlıyor. Crycash projesinin ilk iş ortağı konumunda olan Crytek, ürünlerine Crycash ödeme seçeneği ekleyecek.

Crycash ödeme seçeneğinin ilk olarak CRYENGINE ve ücretsiz FPS Oyunu Warface Türkiye’den başlayacağını da ekleyelim. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Crycash CEO’su Wachtang Budagaschwili, mottolarının oyuncuların ve oyun geliştiricilerinin bu tutkularından daha fazla kazanmalarını sağlayacak ürünler yaratmak olduğunu paylaştı.

4 ana öğeden oluşuyor

Crycash'in Plink isimli bir iletişim ve cüzdan aplikasyonu, bir reklam platformu, oyun turnuvaları ve diğer etkinlikler için bir e-Spor platformu ve sanal bir varlık pazarı olmak üzere 4 ana öğeden oluşacağını da ekleyelim. Her zaman sınırları zorlayan oyunları ve yenilikçi teknolojileri pazara sunan bir şirket olduklarını dile getiren Faruk Yerli, Crycash konseptinde çok fazla potansiyel gördüklerini ve onların özellikle oyuncular için pratik ürünler ve araçlar yaratma konusundaki yaklaşımlarından çok etkilendiklerini belirtti.

Crycash (CRC), ilk Coin satışını 12 Aralık 2017 tarihinde saat 19:00’da başlatacak ve bu satış 15 Ocak 2018 saat 18:59’a kadar sürecek. Erken alım yapanların ilk 120 saat içindeki alımlarından yüzde 15 bonus kazanacaklarını da ekleyelim. İlk olarak 1 CRC’nin fiyatı 0.001 ETH olacak. 200 ETH’nin üstünde alım yapanlar için ise yüzde 20’lik “Büyük Balık” bonusu uygulanacak. Son olarak ETH dışında BTC, BCH, LTC ve DASH gibi coinlerin de zamanla kabul edileceklerini belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.