YouTube videolarından geliştiriciliği öğrenen Buse Özer'den dikkat çeken 5 mobil oyun

YouTube videolarından geliştiriciliği öğrenen Buse Özer'den dikkat çeken 5 mobil oyun

23 yaşında genç bir geliştirici olan Buse Özer, YouTube videoları ve konu üzerine odaklanan kitaplar sayesinde Android ve iOS için uygulama geliştirmeyi öğrendi. Arcade türünde 5 oyunla karşımıza çıkan Buse Games, eğlenceli oynanış mekanikleri ve başarılı grafikler vadediyor. 5 oyunun da sadece Android platformu için kullanıma sunulduğunu ve ücretsiz olarak indirilebildiğini de ekleyelim. Son olarak yaklaşık 1 yıl içinde geliştirilen oyunların iOS platformu için kullanıma sunulacağını da belirtelim.

Tough Jumping 2

3 defa Trend kategorisine giren ve 5 oyun arasında en çok indirilen oyun olan Tough Jumping 2, toplamda 6 bin 550 defa indirildi. Sonsuz ilerleme mekaniğine sahip olan oyunda amaç ulaşabildiğimiz en yüksek kata çıkmak. Dilerseniz Tough Jumping 2 oyununa buradan ulaşabilirsiniz.

Color Cube

Hem Arcade hem de bulmaca türünde bir oyun olan Color Cube, oldukça ilginç bir oynanışa sahip. Özellikle bulmaca türünde oyunlar sevenler için başarılı bir alternatif olan Color Cube, fizik kurallarına göre hareket eden objeler ve karakterin ağır çekimde ilerlemesi gibi özelliklere sahip. Color Cube uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Dino Trex 2018

Chrome internet tarayıcısının içinde yer alan T-Rex oyunundan ilham alınarak geliştirilen Dino Trex 2018, sonsuz bir koşu oyunu. 2 tanesi renkli, 1 tanesi ise orijinal Dino T-Rex havasına sahip olan 3 farklı mod ile karşımıza çıkan Dino Trex 2018 oyununa buradan ulaşabilirsiniz.

Hop Hop Color Cube

Oyunda yer alan karakterimiz küp’ü atlatarak ilerlemeye çalıştığımız Hop Hop Color Cube, oldukça eğlenceli bir oynanışa sahip. İlerledikçe zorlaşan bir oyun olan Hop Hop Color Cube oyununu Android için ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Hop Hop 2

Hop Hop Color Cube ve Color Cube oyunları ile benzer bir isme sahip olsa da çok farklı bir oynanış ile karşımıza çıkan Hop Hop 2 oyununda 6 farklı karakteri yönetebiliyoruz. Oyunda yer alan yuvarlakların içerisinden geçip en yüksek puana ulaşmaya çalıştığımız Hop Hop 2 oyununa buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.