Netaş'ın 50. yıl etkinliğinde Ankara'dan bildireceğiz

Netaş'ın 50. yıl etkinliğinde Ankara'dan bildireceğiz

Ülkemizin önemli teknoloji şirketlerinden Netaş, 2017 yılında kutladığı 50. yıldönümü için Ankara’da bir etkinlik düzenleyecek. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırım’ın da katılacağı etkinlikte Netaş, yeni ortağı ZTE ile Türkiye bilişim sektörünü yapacağı yatırımları anlatacak.

1967 yılında kurulan ve  o zamandan beri Türkiye’nin telekomünikasyon altyapısının kurulmasında ve telefon hizmetlerinin Anadolu’nun tamamına yaygınlaştırılmasında önemli rol oynayan Netaş, değişen dünya ile birlikte şimdilerde odağı ise akıllı şehirler, nesnelerin interneti de dahil olmak üzere dijital dönüşüm danışmanlığı.

Netaş CEO’su C. Müjdat Altay 'ın

Türkiye telekomünikasyon ve bilgi teknolojileri sektöründe çığır açan ilkleri barındıran 50 yıllık tarihimizde yeni ortağımız ZTE’nin gelişi daha şimdiden çok özel bir yere sahip. Netaş ve ZTE ArGe güçlerini birleştirerek, yepyeni bir ürün portföyüyle iç ve dış pazarlara açılacak, Netaş’ın Türkiye’de üretilmiş teknolojilerin dünya pazarlarına ihracatı alanındaki liderliğini pekiştirecektir. Kamu ve özel sektörden müşterilerimiz, tüm iş paydaşlarımız ve çalışanlarımızla beraber olacağımız 50. yıl buluşmamızda bu yönde yeni yatırımların ilk adımını atacağız. Bu önemli dönüm noktasında başarımızda büyük desteği olan Sayın Başbakanımızın, bir kez daha teşrifleriyle yanımızda olmasından büyük kıvanç duyacağız.

diyerek özetlediği etkinlikte önemli röportajlar ve haberlerle karşınızda olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.