English Ninjas, Netaş Wesley Clover Teknoloji Fonu'ndan yatırım aldı

English Ninjas, Netaş Wesley Clover Teknoloji Fonu'ndan yatırım aldı

İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen eğitmen ve dil meraklıları için görüntülü görüşme hizmeti sunan English Ninjas, TRPE Venture Partners’ın yönettiği Netaş Wesley Clover Teknoloji Fonu’ndan yatırım aldığını açıkladı.

English Ninjas’ın kurucusu Ali Servet Eyüboğlu yatırımla ilgili bir rakam paylaşmıyor ancak Seri A öncesi tohum yatırım olarak nitelendiriyor. TRPE Venture Partners’ın yönettiği Netaş Wesley Clover Teknoloji Fonu bildiğiniz gibi Wesley Clover, Netaş ve TRPE’nin stratejik ortaklığıyla kurulmuştu ve bu fon küresel büyüme potansiyeli olan teknoloji girişimlerine yatırım yapıyor.

Eyüboğlu, bu yatırımla hem Türkiye’deki büyümenin hem de şu ana kadar organik büyüme kaydeden küresel büyümenin hızlandırılacağını paylaşıyor. Küresel büyümede Netaş Wesley Clover Teknoloji Fonu'nun küresel ağ gücünün de altını çiziyor.

Son çeyrekte yüzde 120 büyüdü

Aldığımız rakamlara göre Mayıs 2016’da kurulan English Ninjas bugüne dek 100 bin kayıtlı kullanıcıyı geçmiş. Şu ana dek onbinlerce saat online İngilizce konuşma pratiğine aracılık etmiş ve son çeyrekte yüzde 120’lik büyüme yakalamış. 500’den fazla anadili İngilizce olan eğitmeni bir tık uzağınıza getiren English Ninjas, geçtiğimiz yıl Türkiye’nin önde gelen melek yatırımcılarından ilk tur yatırımını almıştı.

Kurumsal şirketler de English Ninjas'tan faydalanıyor

Mekanist.net’in eski kurucularından olan Ali Servet Eyüboğlu, English Ninjas’ın sadece bireysel tarafta değil kurumsal tarafta da büyüdüğünü bizimle paylaşıyor. Koç Holding, Turkcell, Zorlu Holding, PWC, Allianz ve Sodexo gibi kurumlar tarafından tercih edildiklerini söylüyor.

Webrazzi okuyucularına özel indirim

English Ninjas, İngilizce konuşmasını geliştirmek isteyenler için Webrazzi okuyucularına özel yüzde 25 indirim tanımladı. Webrazzi’ye özel kayıt sayfasını ziyaret ederek indirimden faydalanabilir, konuşma sürelerinizi ister mobilde ister web üzerinden kullanabilirsiniz.

English Ninjas'ın bu yatırımla 8 kişilik bir ekip olduğunu ve yeni ekip arkadaşları aradığını da paylaşmış olalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.