MEPBulut: E-ticaret altyapısı da sunan bulut tabanlı ön muhasebe platformu

MEPBulut: E-ticaret altyapısı da sunan bulut tabanlı ön muhasebe platformu

Türkiye’de KOBİ’lerin dijitalleşmesi ve genç girişimlerin muhasebe işlerini kolayca çözebilmesi için bulut tabanlı muhasebe ürünleri oldukça kritik bir öneme sahip. MEPBulut.com da bu yaraya parmak basıyor ve bir işletmenin tüm satış kanallarını aynı platformdan yönetmesi için gerekli altyapıyı sunuyor.

MEPBulut, temelde ön muhasebe yönetimi üzerine kurulu bir girişim. Cari işlemlerden stok işlemlerine, sipariş işlemlerinden personel ve genel giderlerine kadar detaylı bir yönetim paneli sunuyor. Özellikle ticarete yeni başlayan girişimcilerin fatura kesebileceği, ürün ve müşterilerinin kayıtlarını tutabileceği bir yazılım olmak için başlangıç paket fiyatını da sınırlı özellikler sunarak oldukça düşük tutuyor. Kullanıcılar hesaplarını hızlıca oluşturup mobil uyumlu sistemi kullanmaya başlayabiliyor.

E-ticaret altyapısı da sunuyor

Ocak 2017'de açılan MEPBulut’un ön muhasebeye odaklanan bir girişim olduğunu söyledik ama tek özelliği bu değil. Dileyen kullanıcılar MEPBulut ile e-ticaret sitesini oluşturarak tüm e-ticaret işlerini tek platform üzerinden yönetebiliyor. Demir Ali Toktaş ve Yasin Gedikli tarafından kurulan MEPBulut, girişimcilerin ve KOBİ’lerin büyüklük ve ihtiyaçlarına göre 5 ayrı ürün paketi sunuyor.

Barkodlu satış özelliği market, giyim mağazası gibi perakendeci işletmeler tarafından, taşıt hareketleri özelliğiyse teknik servis ve nakliyeciler tarafından kullanılıyor. Yani MEPBulut hem internet tabanlı işletmeleri hem de internet dışındaki işletmelere hizmet veriyor.

MahalleEsnafi.com için geliştirilen programdan evrildi

Kuruculardan Demir Ali Toktaş’ı MahalleEsnafi.com’un ve daha önce satış duyurusunu paylaştığımız Evcilbesinleri.com’un kurucusu olarak hatırlayabilirsiniz. E-ticaret konusunda önemli bir tecrübeye sahip olan Toktaş, Mahalleesnafi.com’un çalışmaları sürerken esnafın sisteme entegre olmasını sağlamak için ücretsiz bir masaüstü satış programı sunduklarını ve ilgi gördüğünü söylüyor. O program (ki halen kullanımda) alınan geri mesajlarla bir ileri boyuta taşınmış ve bulut tabanlı MEPBulut halini almış.

Webrazzi okuyucularına özel indirim

MEPBulut’ta şu anda e-fatura ve e-arşiv entegrasyonu yok ancak Toktaş hem e-fatura özelliklerini hem de pazaryeri entegrasyonunu ve yabancı dil desteği ekleyeceklerini paylaşıyor. Webrazzi okuyucularına webrazzi koduyla yüzde 25 indirimli kayıt olma imkanı sunuyor. (Kodun son kullanma tarihi: 31.12.2017)

Eğer bu alanda bir ihtiyacınız varsa MEPBulut.com’u ziyaret edebilir ve 20 gün deneme süresinden faydalanarak sistemi test edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.