FoxNext ve Marvel Entertainment'tan yeni rol yapma oyunu: Marvel Strike Force

FoxNext ve Marvel Entertainment'tan yeni rol yapma oyunu: Marvel Strike Force

Her geçen gün hızla gelişen mobil oyun sektörü için yeni oyunlar gelmeye devam ediyor. Günümüzün mobil oyun trendi olan rol yapma (RPG) oyunlarından biri olan karşımıza çıkan Marvel Strike Force, Fox Entertainment Group'un mobil oyun stüdyosu olan FoxNext ve Marvel Entertainment iş birliği ile geliştirildi.

Disney'in sahip olduğu Marvel'ın süper kahramanlarını kontrol etmemize olanak tanıyan Marvel Strike Force, yayınlanan bir video aracılığıyla duyuruldu. 2018 yılında karşımıza çıkması beklenen Marvel Strike Force, içinde Marvel'ın sahip iyi - kötü pek çok karakteri barındıracak.

20 kişilik gruplar

Iron Man, Captain America, Hulk, Black Widow, Spider-Man, Star-Lord, Gamora, ve Doctor Strange gibi Marvel'ın sinema dünyasında da yer karakterleri rol yapma türüne entegre edecek olan Marvel Strike Force, Marvel'ın 2018 yılında izleyici ile buluşturacağı Avengers: Infinity War filmin oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Online bir oyun olacak olan Marvel Strike Force, kullanıcılarının 20 kişilik gruplar oluşturmasına da olanak sağlıyor. Özellikle Marvel evrenini ve süper kahramanlarını sevenler için oldukça başarılı bir alternatif gibi görünen Marvel Strike Force oyunun videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.