Özgüveninizi tazeleyen mobil uygulama: Kick

Özgüveninizi tazeleyen mobil uygulama: Kick

Kick, sunum yaparken, topluluk karşısında konuşurken ya da bir randevu esnasında heyecanınızı yenmeniz için size yardımcı olmak istiyor. Kullanıcıların özgüvenini geliştirmek için yola çıkan Kick, bunu kullanıcılarına her gün yeni görevler vererek hayata geçirmeyi amaçlıyor.

Verilen görevler aslında bir çok kişi için oldukça basit görünebilir. Örneğin görevler arasında bir garsona ya da satış elemanına kıyafetini beğendiğinizi söylemek yer alabilir. Ancak görevlerin üzerinde çalışmak istediğiniz konuya göre farklılık gösterebileceğini belirtelim. Zira arkadaş edinme ya da flört etme konular uygulama içinde kategorize edilmiş durumda.

Üstelik bu görevleri yerine getirdikten sonra kullanıcılar uygulama içinde yer alan topluluktan da destek alabiliyor. Görevler sonrasında kullanıcılarına bu deneyimi nasıl bulduğunu soran Kick, 10 dakikalık kişiselleştirilmiş reçetelerle de özgüven konusunda kullanıcılarına farklı bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Uygulamanın kurucusu Justin Ip bu ürünün amacını ve çalışma prensibini geçtiğimiz aylarda Medium'da yayınladığı bir makaleyle açıklamıştı. Şimdilik sadece iOS işletim sisteminde ve ABD konumunda çalışan uygulamaya karşı Producthunt'ta olumsuz görüşler de mevcut.

Bu olumsuz görüşlerin çıkış noktası Angus Halen'ın dikkat çektiği üzere uygulamanın pazarlanmasında içe dönük kişiler ile utangaç kişilerin birbirine karıştırılması yönünde oldu. Bunun üzerine özgüven, kaygı ve utangaçlık kavramı üzerine ilerleyen uygulama sunum esasında heyecana kapılan girişimciler için de iyi bir çözüm olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.