Fırat Demirel'in Türkiye'nin İnternet Girişimleri kitap projesi Arıkovanı'nda destek bekliyor

Fırat Demirel'in Türkiye'nin İnternet Girişimleri kitap projesi Arıkovanı'nda destek bekliyor

Türkiye internet ekosisteminin yaklaşık 20 yıllık tarihinde başarı hikayelerini derli toplu sunan bir yayın, henüz yok ancak bu, kısa süre sonra değişebilir. Webrazzi'nin sevgili editörlerinden Fırat Demirel, yeni kitap projesiyle bu soruna el atıyor. Türkiye'nin İnternet Girişimleri - Yola İlk Çıkanlar başlıklı proje, bugün itibariyle Arıkovanı'nda destek bekliyor.

Fırat Demirel, Türkiye'nin İnternet Girişimleri kitabında Yemeksepeti'nden Ebebek'e, Mynet'ten Webrazzi'ye, Grou.ps'tan Çember.net'e 2000'li yıllara damga vuran girişimlerin hikayelerine dair hiç anlatılmayan/bilinmeyen hikayelerin izini sürecek. Görseller, infografikler ve illüstrasyonlarla desteklenecek olan kitapta girişimlerin ilk ofislerinin de okurlar için görüntülenmesi amaçlanıyor.Fırat, kitabın internet girişimciliğine ilgi duyan herkesin kütüphanesine girecek kalıcı bir eser olmasını istediğini de söylüyor.

Basılı versiyonuyla birlikte, e-kitap formatında erişebileceğiniz kitabın, Turkcell'in BİP platformu üzerinde yaşayan bir chatbot olarak sunulması da planlanıyor. Türkiye internet ekosistemi için değerli bir katkı yapacak olan bu kitaba Mayıs 2018'te sahip olmak için Arıkovanı projesini 20-25 TL'lik paketlerle destekleyebilirsiniz. Arşiv değeri olan Türkiye'nin İnternet Girişimleri'ni desteklemek için Arıkovanı sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.