Webrazzi Summit 2017'de gözden kaçırmamanız gereken bir alan: Workshop

Webrazzi Summit 2017'de gözden kaçırmamanız gereken bir alan: Workshop

Türkiye'nin en etkili internet etkinliği Webrazzi Summit 2017 için sayılı günler kaldı derken, artık saatleri saymaya geçiyoruz. Yarın sabah kapılarını açacak Webrazzi Summit 2017, 4 ayrı salonda konuklarını ağırlayacak: Ana Salon, Dijital Salon, Startup Lounge ve Workshop.

Geçtiğimiz hafta konferans programımızı açıkladık ama gözden kaçma ihtimaline karşılık Workshop salonumuz sizlerle paylaşmak istiyorum. Saat 11:00'da kapılarını açacak Workshop alanında 4 farklı konuşmacı oldukça önemli konularda katılımcılarla interaktif çalışmalar yapacak. 2018'de organik trafiğinizi yüzde 50 artıracak 21 yöntemi açıklayacak İlyas Teker'in ardından kişiselleştirme çağında chatbot oturumu ile Sevil Özkan sahnede olacak.

Rekabet analizinde en etkili araçlar oturumu ile Aykut Aslantaş'ın sahnede olacağı oturumlar "Ölçümleme süreçlerinde yapılan hatalar karlılığınızı nasıl etkiliyor?" başlığına sahip Şahin Seçil'le sonlanıyor. Workshop'lara katılmanız için 10 neden yazmaya gerek olmadan sanırım 21 yöntem, 30'dan fazla işinize yarayacak araç sebebiniz var :)

60'tan fazla konuşmacının 3 ayrı salonda, 50 girişiminse Startup Lounge'ta yer alacağı sektörün en etkili konferansı için katılacağınız oturumları şimdiden planlama yapmanızda fayda var. Biletini hala almayanlar içinse henüz geç değil, bu gece yarısına kadar buradan biletinizi alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.