SocialNOW ile dijital gündemi kolayca ve derinlemesine takip edin

SocialNOW ile dijital gündemi kolayca ve derinlemesine takip edin

Günümüzde dijital medya takibi yapmak manuel yöntemlerle başlı başına bir işkenceye dönüşebiliyor. Otomatik araçlarsa yeteneklerine göre bu işi oldukça kolaylaştırabiliyor. SocialNOW da işte bu otomatik izleme araçlarından biri ve dijital medyada konuşulan her şeyi masanıza getirmeyi vadediyor.

SocialNOW, daha önce sizlere tanıttığımız SocialMonitoring'in bir parçasıyken ayrı bir ürün haline getirilen bir araç. Hem takip etmek istediğiniz konuyu ve konumu girip bölgesel analiz yapabiliyor, hem de o konuyla ilgili en önemli içerikleri ve etkileşimleri görebiliyorsunuz. Üstelik yalnızca trend olmuş konuları değil, trend olma ihtimali yüksek içerikleri de SocialNOW ile tespit edebiliyorsunuz.

Doğru kişilere ulaşın

Demografik verileri anlaşılır bir şekilde sunan girişim, aradığınız konuyla ilgili kullanıcı profillerini de gösteriyor. Böylece hedef kitlenize uygun, özgün ve viral içerikler oluşturmanıza ve bu içerikleri doğru kanallara iletmenize aracı oluyor. Keza reklam kampanyalarınızı da bu bilgilere dayanarak oluşturabilir ve aldığınız geri dönüşleri iyileştirebilirsiniz.

SocialNOW, 150+ dilde, 150 milyon site taraması yapıyor ve 500'den fazla filtreleme seçeneği ile gündem analizinde derinleşmenizi sağlıyor. Tabii sosyal medyadaki içerik kirliliğinin yanıltıcı sonuçlarına karşı dikkatli olmak gerekiyor.

SocialNOW'ın hedef kitlesi haber sitelerinden bloglara, televizyon kanallarından devlet kurumlarına kadar gündemi takip eden herkese açık. Fakat bireysel kullanıcılardan ziyaret şirketlerin tercih edebileceği bir ücretlendirme sunduğunu da paylaşmakta fayda var.

Dijital medyada neler konuşulduğu sizin için önemliyse ve özellikle içerik üretiyorsanız now.socialapp.pro adresinden demo talep edebilirsiniz. SocialNOW'ın kardeş girişimleri SocialBUZZ ve SocialMonitoring'a da göz atmanızda

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.