SocialMonitoring.net: Çok kanallı dijital medya takip platformu

SocialMonitoring.net: Çok kanallı dijital medya takip platformu

Geçtiğimiz 10 yılda oldukça şekil değiştiren medya takibinde artık dijital mecraların ağırlığı var. SocialMonitoring.net de bu değişime ayak uydurarak dijital medya takibine odaklanıyor; sosyal ağlardan bloglara, şikayet sitelerin haber sitelerine kadar detaylı bir tarama hizmeti sunuyor.

2014 yılında Kemal Can ve Ekrem Ramazanoğlu tarafından kurulan SocialMonitoring, kullanıcılarına sosyal medya analizi, izleme, marka raporlama, ölçümleme hizmetleri gibi çözümler üreten bir altyapıya sahip. Hedef kitle izleme, rekabet analizi, kampanya ölçümleme gibi özellikler sunan platform, kullanıcı/tüketici paylaşımlarının anlık olarak izlenmesini ve şirketlerin bu konuşmalara yanıt verebilmesini sağlıyor.

Detaylı filtreleme seçenekleri sunan SocialMonitoring, ülkeye, medya tipine, demografik bilgilere ve daha birçok başka kritere göre markanız hakkında konuşulanları ayıklamanızı sağlıyor. Bu da hedef kitle analizi açısından daha isabetli atışların yapılabilmesini sağlıyor. İstediğiniz raporları da farklı formatlarda (PowerPoint, Word, PDF) ve otomatik olarak alabiliyorsunuz.

SocialMonitoring, sadece kendi hesabınızın dijital medya takibini yapmakla kalmıyor. Sizinle aynı konuda kampanya çalışması yapan rakip markaları izlemenizi ve kendinizi karşılaştırmanızı mümkün kılıyor. Hakkınızda yapılan paylaşımların kaynaklarını, konuşma tonunu, erişim ve etkileşim durumunu da gözler önüne seriyor.

Slack & Mailchimp entegrasyonu

SocialMonitoring.net, Slack ve Mailchimp entegrasyonuna da sunuyor ki slack hesabınızı bağladığınızda ekip içinde daha verimli bir işbirliği yapabileceğini gibi doğrudan kendi seçtiğiniz bir kanal üzerinden izleme de yapabiliyorsunuz. Mailchimp entegrasyonu ise e-posta odaklı müşteri ilişkilerini yönetmenizi kolaylaştırıyor.

Özetle sosyal medya başta olmak üzere dijital medya kanallarını takip etmenin önemine inanıyorsanız SocialMonitoring.net'e de göz atmanızda fayda var. Üstelik sadece marka olarak değil, sosyal medya ajansı olarak da SocialMonitoring'den faydalanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.