Facebook'un Hikayeler özelliği tüm Sayfalar için kullanıma sunuldu

Facebook'un Hikayeler özelliği tüm Sayfalar için kullanıma sunuldu

İlk olarak geçtiğimiz Mart ayında kullanıma sunulan Facebook'un Hikayeler özelliği, bugün itibariyle tüm Facebook sayfaları için kullanıma sunuluyor. Özellikle Instagram'da büyük başarılı yakalayan hikayeler özelliği Facebook'ta da aynı mantıkla yani 24 saat içinde kaybolan fotoğraf ve videolar şeklinde çalışıyor.

Markaların kullanımına sunuluyor

Sayfalar için kullanıma sunulmasıyla birlikte özellikle markalar tarafından kullanılacak olan Facebook'un Hikayeler özelliği, Snapchat ve Instagram'da olduğu gibi kalabalık bir kullanıcı kitlesi tarafından kullanılmıyor olsa da, sayfa ve markaların Hikayeleri kullanması bu durumu değiştirebilir.

Hatırlatmak gerekirse Facebook, hikayeler özelliğinin kullanımını artırmak için daha önce Instagram'daki hikayelerin Facebook'ta da görünmesi üzerinde çalışmalar yapmıştı. Hem Android hem de iOS platformunu kullanan sayfalar için kullanıma sunulan özelliğin tüm sayfalara gelmesi ise yaklaşık bir iki ay sürecek. Özelliği Snapchat'ten klonlayan Facebook'un sahibi olduğu diğer platformlar olan Instagram ve WhatsApp'ın hikayeler özelliğini kullanan günlük 250 milyon kullanıcıya sahip olduklarını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.