Cafer Mahiroğlu ile Markafoni'de ikinci perde

Cafer Mahiroğlu ile Markafoni'de ikinci perde

Markafoni'nin Cafer Mahiroğlu tarafından 15 milyon dolara satın alınması, Türkiye internet ve teknoloji sektöründe yılın en büyük birleşme ve satın alma işlemlerinden biri olarak kayıtlara geçti. İlk perdeyi Türkiye'nin en büyük e-ticaret markalarından biri haline geldikten sonra batık bir marka olarak kapatan Markafoni'yi ikinci perdede neler bekliyor? Cafer Mahiroğlu Markafoni ile Türkiye e-ticaret sektörüne yeni bir soluk getirebilir mi?

Markafoni'nin yeni dönemiyle ilgili onlarca soru var ve bunların tümü kısa bir süre sonra, Webrazzi Summit'te cevap bulacak. Türkiye internet ve teknoloji sektörünün yeni tanıştığı isimlerden biri olan Cafer Mahiroğlu, İngiltere'nin en başarılı Türk iş insanları arasında yer alıyor. Mahiroğlu, Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit'e konuşmacı olarak katılmak üzere 18 Ekim'de İstanbul'a geliyor.

Kaçıranlar için, Webrazzi Summit 2017'nin ilk tur konuşmacılarını anons ettik ve devamı da kısa bir süre sonra geliyor. Webrazzi Summit etkinliğiyle ilgili tüm bilgilere summit.webrazzi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.