Merge: Çiftlerin günlük işlerini kolaylaştıran uygulama

Merge: Çiftlerin günlük işlerini kolaylaştıran uygulama

Günlük işlerimizi yönetmemizi sağlayan bir çok uygulama var ancak bugün iOS uygulamalara yeni katılan ve özelikle de çiftleri yakından ilgilendirecek olan bir uygulama.

Merge, çiftlerin alış-veriş listelerini, günlük ev işlerini ve bütçelerini kendi özel ağları aracılığı ile koordine edip, yönetmelerini sağlıyor. Uygulama, ağ içindeki kişilerin oluşturacağı listelerle işlerini planlamalarını, iş dağılımı yapmalarını ve yönetmelerinini kolaylaştırıyor.

Merge'te, ev, alış-eriş, oylama ve ödeme olmak üzere dört farklı kategori var. Ev kategorisinde ev işleri planlanabilirken, alış-veriş kategorisinde her türlü alınacakların listesi yapılabiliyor. Oldukça ilginç bir kategori olan oylamada karar verme süreçleri yönetiliyor. Son kategori ödemede ise kullanıcılar bütçelerini kontrol edebiliyorlar. Uygulama içinde kullanıcıların görevlerini unutmamalarını sağlayan destek "anımsatıcı" iPhone ya da iPad ile de senkronize olabiliyor.

Şimdilik iPhone ve iPad sahiplerinin kullanabileceği Merge'i indirebilmek için telefonunuzun iOS 10.3 ya da daha üst bir sürüme ihtiyacı var. Android versiyonun da yakında çıkacağını umduğumuz uygulamayı indirmek ücretsiz olsa da  uygulama içinde satış sunuluyor. Ücretsiz versiyonunda reklama maruz kalan çiftler için Merge, aylık 0.99 dolar, yıllık 5.99 dolar ödeme seçeneği ile abone olma fırsatı sunuyor. Reklam konusunda bir sıkıntınız yok ise uygulamanın ücretsiz hali bile işinizi görmeniz için yeterli olacaktır.

Bu arada uygulamanın ara yüzünün de biraz geliştirilmesi gerektiğini buradan paylaşalım. Gelecekte premium üyeler için uygulama içinde yeni bazı özeliklerin eklenmesi planlanıyor. Ancak ne tür özelliklerin ekleneceği net değil.

Merge, özellikle programları yoğun olan, ev içinde bile bazı dönemlerde birbirilerine görmeye fırsatı olmayan çiftler için harika bir iş paylaşım hatta iletişim aracı olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.