Evan Spiegel: 150 binden fazla Spectacles sattık

Evan Spiegel: 150 binden fazla Spectacles sattık

Snapchat'in çatı şirketi Snap'in ilk donanım ürünü olarak karşımıza çıkan Spectacles, ilk senesinde ciddi bir başarı yakaladı. Vanity Fair New Establishment Summit etkinliğine katılan Snap CEO'su Evan Spiegel, açıklamalarında 150 binden fazla Spectacles sattıklarını belirtti.

Gözlük ve kamera konseptlerini birleştiren ilginç bir ürün olarak karşımıza çıkan Spectacles, Snapchat'i yoğun bir şekilde kullanan kullanıcılar için başarılı bir alternatif. Bizim de deneyimle şansı bulduğumuz Spectacles, bir sosyal medya platformunun ürettiği en dikkat çekici ürünlerden. Dilerseniz Spectacles incelememize buradan ulaşabilirsiniz.

iPod ile benzer başarı

Açıklamalarında ilk etapta 100 bin adet satış yapmayı planladıklarını dile getiren Spiegel, Spectacles'ı teknoloji dünyasının en ikonik ürünlerinden olan iPod de kıyasladı. iPod'un ilk yılında 143 bin toplamda ise 300 milyon satış adedine ulaştığını belirten Spiegel, Spectacles modelinin gelecek vadettiğine inanıyor.

"Korku güçlü bir motivasyon kaynağı"

Geçtiğimiz Mart ayında gerçekleştirdikleri halka arz ve sonrasında yaşanan olumsuzluklar hakkında da açıklamalarda bulunan Evan Spiegel, yatırımcılarının korktuğunu fakat korkunun güçlü bir motivasyon kaynağı olduğundan bahsetti. Karlı bir şirket olmamaları nedeniyle yatırımcılarının korktuğunu belirten Spiegel, bu tarz korkuları her girişimin yaşadığının da altını çizdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.