Tapu.com'a Yandex Türkiye'den üst düzey transfer

Tapu.com'a Yandex Türkiye'den üst düzey transfer

Gayrimenkul açık artırma pazar yeri Tapu.com, Ürün ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Zafer Sever'i atadığını duyurdu. Zafer Sever, bu atamadan önce Yandex Türkiye Ülke Müdürü görevini sürdürüyordu.

Zafer Sever, Marmara Üniversitesi Almanca İşletme Bölümü ile İstanbul Bilgi Üniversitesi Pazarlama İletişimi yüksek lisansını tamamladı. Profesyonel iş hayatına başladığı Turkcell’de turkcell-im bideo, mobil oyunlar ve Mobil TV gibi servislerin ürün yöneticiliği yapan Sever, Sony Mobile’da Xperia Ürün Müdürü olarak görev yaptı. 2012 yılında Yandex’e Ürün Pazarlama Müdürü olarak katıldı ve bir yılı aşkın süredir Yandex Türkiye Ülke Müdürü olarak görev yapıyordu.

Yandex Türkiye'de pazar stratejisi, ürün geliştirme ve kullanıcı edinimi konularında çalışan ve büyüme stratejilerini yöneten Zafer Sever, 14 yıllık profesyonel iş deneyimini artık Tapu.com için kullanacak. Şirketlerin ve bireylerin ekspertiz raporlu gayrimenkullerini alıcılarla buluşturan Tapu.com'un ürün/iş akışlarını optimize edecek ve büyüme adımlarını hızlandırmaya çalışacak.

Kaçıranlar için paylaşmak gerekirse Yandex Türkiye geçen ay arama ve harita servislerini ayırarak harita servislerinin başına yeni bir ülke müdürü olarak Onur Karahayıt'ı atamıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.