iPhone 8 Plus şarj olurken parçalarına ayrıldı

iPhone 8 Plus şarj olurken parçalarına ayrıldı

12 Eylül tarihinde tanıtılan ve kısa süre önce yurt dışında satışa çıkan iPhone 8 Plus modeli, ilginç bir haberle karşımızda. 9to5mac'in haberine göre Tayvanlı bir kullanıcı iPhone 8 Plus modelinin orijinal kablo ve adaptör ile şarj ederken dağıldığını iddia etti.

Paylaşılan görsellerde Tayvanlı Wu isimli kullanıcının sahibi olduğu 64 GB'lık Rose gold  iPhone 8 Plus modelinin ekran ile çerçevesinin ayrılarak dağıldığını görüyoruz. Üstelik iPhone 8 Plus modelinin dağıldığını iddia eden tek kişi Tayvanlı kullanıcı da değilim. 24 Eylül tarihinde Japon bir iPhone 8 Plus kullanıcısı, iPhone'un dağıldığına dair benzer fotoğraflar paylaştı.

İkinci dağılma vakası

Dağılan iPhone 8 Plus modelin Apple tarafından incelenmeye alındığını da ekleyelim. Pek çok medya kuruluşu görselleri bir patlama olarak değerlendirse de, herhangi bir patlama olmadığını sadece ekran ile gövdenin ayrıldığını söylemek daha doğru.

Ortaya atılan iddialar geçtiğimiz yıl yaşanan Samsung Galaxy Note 7 patlamalarını akla getirse de, iPhone 8 Plus modeli için henüz kesinlik kazanmış bir sorun bulunmuyor. iPhone 8 Plus modeli için ortaya atılan dağılma iddialarıyla ilgili tüm detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.