Instagram mevsimlere özel stickerlarıyla karşımızda!

Instagram mevsimlere özel stickerlarıyla karşımızda!

Instagram yenilikler konusunda bugünlerde oldukça hareketli günler geçiriyor. Yakın zamanda Canlı Yayınlara yüz filtreleri özelliği getiren popüler uygulama, bir süredir test ettiği webde Hikaye özelliğini de piyasaya sürdü. Tüm bu yoğun gündem Instagram'ın yeni stickerlar yayınlamasına da engel olmadı. Instagram bir süre önce yayınladığı bir blog gönderisiyle mevsime özel stickerlarını yayınladığını duyurdu.

Instagram, kuzey yarım kürede yaşayan kullanıcıları için sonbahar stickerlarını aktif hale getirirken güney yarım küredeki kullanıcılarını da unutmadı. Bahara özel stickerlar, sadece güney yarım küredeki kullanıcılara görünebilecek şekilde Hikayeler'deki yerini aldı.

Instagram paylaştığı gönderide mevsimlere özel stickerlar ile ilgili olarak: "Eğer kuzey yarım küredeyseniz, yüz ifadelerine sahip meşe palamutlarından, düşen yapraklardan, berelerden ve çay fincanından oluşan yeni samimi bir sticker paketine sahip olacaksınız. Çiçekler, uçurtmalar ve mutlu filizler ise güney yarım küredekilerin baharın gelişini kutlamasına yardımcı olacak." ifadesini kullandı.

Etkileşim oranıyla Facebook'un gözdesi olan Instagram, bana sorarsanız topluluğun ilgisini nasıl yukarıda tutacağını biliyor. Ve getirilen her yeni geliştirmeyle birlikte Facebook'un sahip olduğu şirketler arasında liderliğini korumaya devam ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.