Amazon adım adım Türkiye'ye geliyor

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında Almanya mağazası için Türkçe dil desteği sunan ve Türkiye’ye yapılan gönderimlere özel ücretsiz kargo imkanı tanıyan Amazon, başladığı Türkiye açılımına mobil uygulama ile devam ediyor. Amazon.de’nin mobil alışveriş uygulaması olan Amazon Shopping, Türkçe dil desteğine kavuştu.

Türkiye için önemli adımlar atan Amazon'un önümüzdeki yıl ülkemizde faaliyete başlayabileceğini geçtiğimiz Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Hem Android hem de iOS platformlarında ücretsiz olarak mevcut olan Amazon Shopping uygulamasındaki dil seçeneklerine ulaşmak ise oldukça kolay.

Sipariş ve kargo bilgileri de Türkçe

Uygulaması Türkçe kullanmak isteyen kullanıcıların Amazon Shopping uygulamasının sol üst kısmında bulunan“Ana Menü” alanına dokunarak menüye ulaşmaları ve ayarlarda bulunan “Ülke ve Dil” kısmından Türkçe dil seçeneğini seçmeleri yeterli. Ülkeler kısmında halen Türkiye'nin bulunmadığını da ekleyelim.

Dil seçeneğini Türkçe yaptıktan sonra uygulamanın tüm özelliklerini Türkçe olarak kullanabilecek olan Amazon kullanıcıları, ürünler, gezinti menüsü ve yardım sayfalarının yanı sıra sipariş ve kargo bilgilerine de Türkçe olarak ulaşabilecek. Dilerseniz Amazon Shopping uygulamasını Android versiyonunu veya iOS versiyonunu indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.