LinkedIn kendi Audience Network'ünü kullanıma sundu

LinkedIn kendi Audience Network'ünü kullanıma sundu

Her geçen gün biraz daha Facebook'a benzeyen iş dünyasının sosyal medya platformu LinkedIn, kendi Audience Network'ünü kullanıma sundu. LinkedIn'in Audience Network'ü Facebook'un 2014 yılında kullanıma sunduğu mobil reklam ağı Audience Network ile aynı çalışma mantığına sahip. Facebook'un yanı sıra Yelp ve Pandora'nın da yakın zamanda benzer çözümler sunmaya başladığını da ekleyelim.

LinkedIn Audience Network, reklam verenlerin üçüncü parti uygulama veya web siteleri arayıcılığıyla LinkedIn üyelerine ulaşmasına olanak tanıyor. Audience Network hamlesi ile reklam teknolojileri sektörüne de adım atan LinkedIn, 500 milyonu aşkın kullanıcısına güveniyor.

LinkedIn kullanıcılarına ulaşmak için en iyi alternatif

Sponsorlu içerikleri LinkedIn dışındaki üçüncü parti uygulama veya web sitelerinde daha fazla sayıda kullanıcıya ulaştıracak olan Audience Network, reklam verenlere pek çok kontrol imkanı da sunuyor. Audience Network arayıcılığıyla verilen reklamların detaylı istatistikleri ve reklam kampanyasının performansı da kullanıcı ile paylaşılıyor.

Reklam verenlere reklamlarının çıkacağı yayıncıları seçme imkanı da tanıyan Audience Network, reklamlarını LinkedIn kullanıcılarına ulaştırmak isteyen reklam verenler için oldukça başarılı bir alternatif. LinkedIn'in yaptığı açıklamalara göre şu ana kadar Audience Network'ün test sürecine 6 bin reklam veren dahil oldu.

Son olarak Audience Network'ün ilk etapta sadece İngilizce konuşulan ülkeler için kullanıma sunulacağını da ekleyelim. Dilerseniz LinkedIn Audience Network'e buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.