Paylaşımlı ofis alanını genişleten Kamara, artık bitcoinle de ödeme kabul ediyor

Paylaşımlı ofis alanını genişleten Kamara, artık bitcoinle de ödeme kabul ediyor

2010 yılında Studio Offices adıyla kurulan ve iki yıl önce marka kimliğini yenileyen Kamara, sanal, hazır ve paylaşımlı ofis alanlarıyla İstanbul odaklı büyümesini sürdürüyor. 5 bin m2 kapalı ofis alanını geçen Kamara, bitcoin ile ödeme almaya da başladı.

Sadık ve Cem Kocabaşa kardeşler tarafından kurulan Kamara, iki kişilik küçük girişimlere de büyük kurumsal şirketlere de hitap eden hizmet odaklı bir girişim. Sunduğu 'her şey hazır' konseptli ofisleriyle şu anda tamamı İstanbul'da yer alan 6 farklı noktada 5100 m2 ofis alanıyla hizmet veriyor.

Altı şubede 165 ofis ile hizmet veriyor

En küçüğü 200, en büyüğü 2000 m2 olan Kamara'nın aktif sözleşme sayısı bundan 3 yıl önce 171 idi. Aldığımız bilgilere göre bu sayı 1 Ağustos itibarıyla 953'e ve bağımsız ofis sayısı da 165'e yükselmiş. Mülk sahibi olduğu olduğu binalar veya dairelerle büyümeyi tercih eden Kamara, önümüzdeki ay 7. şubesini Altunizade'de açarak Anadolu Yakası'ndaki gücünü artırmak istiyor.

Sanal ve paylaşımlı ofisler bildiğiniz gibi dünya çapında girişimcilerin yardımına koşan çözümler arasında. Kamara da Türkiye'de bu boşluğu doldurmaya çalışan girişimlerden biri ve saatlik veya günlük ofis kiralama imkanı da sunuyor. Çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Cem Kocabaşa, her şubedeki ortalama 10 kişilik paylaşımlı alanların özellikle sanal ofis müşterileri tarafından tercih edildiğini söylüyor.

Bitcoin ile de ödeme kabul ediyor

Kamara hakkında paylaşmaya değer bir bilgi ise bitcoin ile ödeme alıyor oluşu. Her şekilde kimliğinizi ibraz gerekecek ama Kamara'dan ofis kiralamak isterseniz halen en popüler ve yüksek hacimli kripto para olan bitcoin ile ödeme yapmanız mümkün.

Aşağıda Kamara'da ofis kiralama ücretlerini görebilir, daha önce izlemediyseniz Girişim Ofisleri ekibimizin Kamara Şişli şubesindeki gezintisini izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.