ininal’dan mobil oyun devi Tencent Games’e özel ödeme kartları

ininal’dan mobil oyun devi Tencent Games’e özel ödeme kartları

Ülkemizin en önemli fintech girişimlerinden ininal, dünyanın en büyük oyun firmalarından Tencent Games ile iş birliğine gitti. ininal iş birliği çerçevesinde dünyanın en fazla oynanan ve en fazla ciro yapan mobil oyunlarının yapımcısı olan Tencent'in "Arena of Valor" oyunu için özel ödeme kartları tasarladı.

Batman, Butterfly ve Thane karakterleriyle özel olarak tasarlanan ödeme kartları, oyuncuların hayatını büyük ölçüde kolaylaştıracak. Tencent Games oyunlarını oynayan kullanıcılar kartlar sayesinde kolay ve güvenli alışveriş imkanının yanı sıra çeşitli indirim fırsatlarına da sahip olacaklar. Dünya genelinde Honor of Kings adıyla bilinse de Arena of Valor adı ile Avrupa lansmanı yapılan oyun, mobil platformlarda en çok oynanan Moba oyunlarından.

Özel fırsatlar ve kampanyalar

Arena of Valor oyununun Güney Kore, Tayvan, Tayland ve Vietnam'da büyük bir başarı gösterdikten sonra sadece bir yıl içerisinde tüm mobil platformlarda en üst sıralarda yer alarak Türkiye de dahil olmak üzere Avrupa'da resmi olarak piyasaya sunulduğunu belirten Tencent Games yetkilileri, Tencent Games olarak dünyanın en güçlü ortaklarıyla çalışmayı hedeflediklerini ve bu nedenle oyuncuların çok özel fırsatlardan ve kampanyalardan faydalanmalarına yardımcı olmak için ininal ile çalışmaya başlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ininal CEO'su Ömer Suner, Türkiye'de mobil oyun oynayan 30 milyon kişi olduğunu bildiklerini ve Arena of Valor'ın hem Türkiye'yi hem de tüm dünyayı kasıp kavuran bir oyun olduğunun altını çizdi. Tencent Games gibi lider konumda olan bir marka ile birlikte çalışmaktan ve oyun tutkunlarını özel faydalar sağlayan bir kart programı ile buluşturmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Suner, global oyun sektöründe yüzde 400 gibi büyümelerin söz konusu olduğunun da altını çizdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.