Webrazzi Arena başvuruları 1 Eylül'e kadar devam ediyor!

Webrazzi Arena başvuruları 1 Eylül'e kadar devam ediyor!

18 Ekim'de düzenleyeceğimiz Webrazzi Summit 2017 bünyesinde Webrazzi Arena, Türkiye'nin en iddialı yeni girişimlerini arıyor.

Sizlerden gelen talepler doğrultusunda son başvuru tarihini 1 Eylül olarak belirlediğimiz Webrazzi Arena hakkındaki detayları ve başvuru formunu hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Geçen yılın birincisi EvdekiBakıcım'ın sunumundan bir kare

Sahnede yer almak için başvuru koşulları neler?

Girişimcilerden hiçbir ücret beklemeden, girişimlere çok büyük bir pazarlama ve networking şansı sunan Webrazzi Arena’nın faydalarına madde madde yer vermek gerekirse; girişimciler,

  1. Türkiye ve bölgenin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2017’de, yine Türkiye ve bölgenin en önemli girişimcilik yarışmasında yer alarak potansiyel iş ortakları ve yatırımcılara kolayca ulaşabilirler.
  2. Ücretsiz olarak Webrazzi Summit 2017’ya katılabildikleri gibi Startup Lounge’a da yine ücretsiz olarak dahil olabilirler.
  3. Webrazzi Summit 2017’nin birbirinden değerli medya sponsorları başta olmak üzere, yerli/yabancı basınla tanışıp onların ilgisini çekebilirler.
  4. Webrazzi’nin her bir Webrazzi Arena girişimini ayrı ayrı tanıtacağız haberleri bir kenara koyarsak, bizzat Webrazzi’den de görününürlük desteği.
  5. Webrazzi Summit 2017 öncesinde düzenlenecek olan ve çok özel konukların yer alacağı ‘VIP Dinner’ ve diğer tüm VIP organizasyonlara 2 kişilik davetiye hakkı kazanabilirler.

Bunun dışında Webrazzi Arena’daki en önemli seçim kriterimiz; girişiminizin Webrazzi Summit sahnesinde lansman yapması, yani ilk kez Webrazzi Arena ile duyulması. Bunun dışında yatırım alıp almamak veya girişimin kategorisi gibi detaylarda oldukça esneğiz.

Webrazzi Arena ile ilgili tüm detaylara daha önce yaptığımız duyurudan erişebilirsiniz. Webrazzi Arena için başvuru formunu dilerseniz ayrı bir pencerede dilerseniz de hemen aşağıda doldurabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olması durumundaysa [email protected] e-posta adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.