Webrazzi Arena 2017 için başvurular 1 Haziran'da açılıyor!

Türkiye'nin en büyük girişimcilik yarışması Webrazzi Arena, 18 Ekim'deki Webrazzi Summit 2017 bünyesinde üçüncü kez düzenleniyor.
Webrazzi Arena 2017 için başvurular 1 Haziran'da açılıyor!

İlk kez 2015 yılında düzenlediğimiz Türkiye'nin en büyük girişimcilik yarışması Webrazzi Arena, 18 Ekim'deki Webrazzi Summit 2017 bünyesinde üçüncü kez düzenleniyor.

İki senede 22 girişimin katıldığı, 14'ünün bizzat Webrazzi Summit sahnesinde lansman yaptığı ve 11'inin de sonrasında yatırım aldığı Webrazzi Arena için bu sene başvurular 1 Haziran Perşembe günü açılıyor!

Girişimcilerin şimdiden bu tarihi ajandalarına not etmelerini ve yeni bir ürün tanıtımı ya da lansman yapmak için de biraz beklemelerini şiddetle tavsiye ediyoruz. :)

Seçim kriterlerimiz nedir? Başvuru süreci nasıl işliyor?

1 Haziran günü başlayacak olan başvuru süreci temel olarak 3 aşamadan oluşuyor. Başvurular sonucunda birinci aşamayı geçen girişimlerle online ya da telefonda konuşuyor, ikinci aşama içinse yüz yüze tanışıyoruz. Geçen senelerde olduğu gibi yarışmaya dahil olacak girişim sayısına ise başvurular sonrasına karar veriyoruz.

Webrazzi Arena’da seçim kriterlerimiz ise oldukça basit... İlk kez Webrazzi Arena’da duyurulacak olan, bir anlamda Webrazzi Summit sahnesinde lansman yapacak olan, girişimlerin bir adım önde olduğunu hemen başta söyleyelim. Bunun dışında girişimin iş modeli, bugüne kadar yatırım alıp almaması gibi başka bir önceliğimiz bulunmuyor.

Kısacası; Webrazzi Summit sahnesine yakışacak ‘dolulukta’ olup daha önce tanıtım yapmamış girişimleri tercih edeceğiz.

Geçen yıl Arda Kutsal, Hasan Aslanoba, Nevzat Aydın ve Sina Afra'nın juri koltuğuna oturduğu Webrazzi Arena'da EvdekiBakıcım birinci, Shopsta ikinci ve MOSX ise üçüncü olmuştu. Geçen yılı hatırlamak isterseniz; girişimlere dair detayları okuyabilir veya girişim sunumlarını izleyebilirsiniz.

Girişimciler Webrazzi Arena'ya katılarak ne gibi faydalar sağlıyor?

Webrazzi Arena ile ilgili merak edilenlere geçmek gerekirse... Hayır, girişimlerden ücret ya da hisse talep etmiyoruz. :) Yukarıdaki kriterlere göre seçeceğimiz girişimler, Webrazzi Arena'nın bir parçası olmaktan maddeler halinde şu gibi faydalar sağlayacaklar;

  1. Türkiye ve bölgenin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2017’de, yine Türkiye ve bölgenin en önemli girişimcilik yarışmasında yer alarak potansiyel iş ortakları ve yatırımcılara kolayca ulaşabilirler.
  2. Ücretsiz olarak Webrazzi Summit 2017’ye katılabildikleri gibi Startup Lounge’a da yine ücretsiz olarak dahil olabilirler. (Startup Lounge için Webrazzi Summit 2017’nin en önemli parçalarından biri diyebiliriz. Girişimlerin potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılarla buluşma şansı yakalayacağı bu özel alanda etkinlik süresince onlarca girişim yer alacak.)
  3. Webrazzi Summit 2017’nin 2 bine yakın katılımcısı ve binlerce canlı yayın izleyicisine aynı anda ulaşarak yüksek miktarda geri bildirim toplayabilirler.
  4. Webrazzi Summit 2017’nin birbirinden değerli medya sponsorları başta olmak üzere, yerli/yabancı basınla tanışıp onların ilgisini çekebilirler.
  5. Webrazzi Summit 2017 öncesinde düzenlenecek olan ve çok özel konukların yer alacağı ‘VIP Dinner’ ve diğer tüm VIP organizasyonlara 2 kişilik davetiye hakkı kazanabilirler.
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.