Yerli fofomo, beş şehirde 3 bin 500'den fazla canlı müzik etkinliğini listeliyor

Yerli fofomo, beş şehirde 3 bin 500'den fazla canlı müzik etkinliğini listeliyor

Geçtiğimiz Temmuz'da günlük film önerileri yapan ve Epcsht LLC tarafından geliştirilen Little Movies uygulamasından sizlere bahsetmiştik. Furkan ve Tuğkan Cengiz tarafından geçtiğimiz yıl kurulan Epcsht, şu an için 10 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Başka bir uygulama ile tekrardan karşımıza çıkan Epcsht, fofomo uygulaması sayesinde şehrinizdeki canlı müzik etkinliklerini keşfetmenizi amaçlıyor.

3 bin 500'den fazla etkinlik

Kısa zaman önce tanıttığımız BUGECE uygulamasına oldukça benzeyen fofomo, BUGECE'den farklı olarak bilet satışı gerçekleştirmiyor. Hizmet sunduğu şehirlerdeki müzik etkinliklerini takip etmek için oldukça başarılı bir servis olan fofomo, ülkemizde İstanbul, yurt dışında ise Amsterdam, Berlin, Londra ve Paris şehirlerinde hizmet veriyor. Toplamda 575 mekan bilgisine sahip olan fofomo, 3 bin 500'den fazla etkinliği listeliyor.

Yaklaşık 3 ay içinde geliştirilen fofomo uygulaması, 2017 yılının başında iOS platformu için kullanıma sunulmuştu. Kısa süre önce Android platformu için de kullanıma sunulan fofomo, her iki platformda da ücretsiz olarak indirilebiliyor. Anasayfasında etkinlik tarihlerine göre sıralama yapan fofomo, şehir kısmında ise lokasyonunuza en yakın etkinlik mekanlarını gösteriyor.

Dilediğiniz etkinlikleri takip etmenize de olanak sağlayan fofomo, takip edilen etkinlikler için ayrı bir sekmeye de sahip. Dilediğiniz etkinliği size hatırlatan ve etkinliğin bilgilerinin değişmesi durumunda kullanıcısına bildirim de gönderen fofomo, mekan, tarih ve etkinliğin programı hakkında detaylı bilgiler de sunuyor.

Yurt dışında Songkick ve Bandsintown gibi rakiplere sahip olan fofomo, hem büyük hem de lokal etkinlikleri listelemesi ile rakiplerinden arılıyor. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan ve herhangi bir üyelik gerektirmeyen fofomo uygulamasının kullanıcı dostu bir deneyim sunduğunu da belirtelim. Dilerseniz fofomo uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.