En ucuz otel rezervasyonu için yeni rehber: OffPeak

En ucuz otel rezervasyonu için yeni rehber: OffPeak

Her yıl tatile çıkmadan önce yaptırdığımız otel rezervasyonları, araç kiralamaları ya da uçak bileti satın alımlarında en çok dikkat edilen konulardan birisi de bu satın alımları en uygun fiyatlarla yapabilmek. Yaz ya da kış fark etmez, yüksek sezonda fiyatların oldukça yükseldiği bir gerçek. OffPeak.io adlı girişim işte burada devreye girerek, otel rezervasyonu konusunda size en iyi opsiyonların sunulduğu tarihleri verme konusunda yardımcı oluyor.

OffPeak sayesinde hangi şehre gitmek istediğinizi, hangi tarihlerde gitmek istediğinizi, otel tercihinizi verdikten sonra karşınıza çıkan ekran, size oradaki fiyatların nasıl değiştiğine dair ipucu veriyor. Otellerin ortalama fiyatlarını ve kapasitelerini de görebilmenizi sağlayan OffPeak otel fiyatları ve uygunluklarının yanında, gideceğiniz şehirdeki ortalama sıcaklıkları da veriyor. Böylece seyahat zamanınızı size uygun zaman dilimlerine göre ayarlayabilmeniz de mümkün.

OffPeak ihtiyacı olduğu tüm otel bilgisi ve fiyatlarını Expedia üzerinden çekiyor. Expedia'nın API'si aracılığıyla tüm otel fiyatlarını gözden geçiren OffPeak böylece pek çok farklı şehir için otel fiyatları hakkında önemli bilgiler veriyor. Elbette bu durumun en çok Expedia'nın işine yaradığını söylememiz lazım çünkü ilgili seçimleri yapan kullanıcı, otel seçmesi için Expedia'ya yönlendiriliyor. OffPeak'in gelir modeli ise burası üzerinden tamamlanan rezervasyonlardan gelir paylaşımı elde etmesi üzerine kurulu gibi gözüküyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.