Oteller için mobil ziyaretçi çözümü Home2nite, AB'den 854 bin euro hibe desteği aldı

Oteller için mobil ziyaretçi çözümü Home2nite, AB'den 854 bin euro hibe desteği aldı

Türkiye’nin en köklü mobil odaklı şirketlerinden biri olan Done’nin 2014 yılında Avrupa Komisyonu'ndan Faz 1 desteği aldığını ve Türkiye’deki ilk konsorsiyum lideri şirket olduğunu sizlerle paylaşmıştık. Bu kez Done'nin Home2nite projesiyle Avrupa Birliği'nden (AB) Horizon 2020 Kobi Aracı Faz 2 hibe desteği almaya hak kazandığını paylaştı.

Aldığımız bilgilere göre Done, Home2nite projesiyle 1.2 milyon Euro toplam proje bedeli üzerinden Avrupa Komisyonu ile 854 bin euro (3,55 milyon TL) hibe anlaşması imzalamaya hak kazandı ve kendi alanındaki başvurular arasında ikinci sırada seçildi. Done’nin diğer ürünleri gibi mobil odaklı bir çözüm olan Home2nite, otel ziyaretçilerinin tüm taleplerini karşılamayı ve müşterilerin otel ile olan etkileşimini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Home2nite oteller ve müşterileri arasında köprü kuruyor

Home2nite ile otel müşterileri kolay ve kişiselleştirilmiş şekilde masa rezervasyonu yapabiliyor, anahtarsız oda girişi, mobil check-in/check-out ve navigasyon gibi özelliklerden faydalanabiliyor.

Home2nite’in ilk sürümünü Orta Doğu’daki prestijli altı farklı otel tarafından kullanıldığını paylaşan Done Yönetici Ortağı Özgür Zan, Avrupa Birliği’nden alınan bu destekle küresel seviyede rekabetçi bir ürün ortaya koyacaklarını paylaşıyor. Büyümek istedikleri 3 büyük pazarın Orta Doğu, Avrupa ve Amerika pazarları olduğunu söyleyen Zan, TÜBİTAK eğitimlerinin ve bilgilendirme toplantılarının çok faydalı olduğunu, AB projesi yapmak isteyen diğer Türk firmaların da TÜBİTAK desteklerinden* faydalanması gerektiğini ekliyor.

Done, 1999 yılında kurulan ve 2015 ve 2016 yıllarında Deloitte Turkey Fast 50 ve Deloitte EMEA Fast 500 içerisinde üst üste iki yıl yer almayı başaran bir şirket. Üç yönetici ortak (Tansel Voyvodaoğlu, Olcay Yıldız ve Dr. Özgür Zan) tarafından yönetilen şirket son yıllarda Ar-Ge’ye verdiği önemle dikkat çekiyor. Done’nin yeni projesinde neler yaptığını görmek için Home2nite.com'u ziyaret edebilir, bilgi talep edebilirsiniz.

*TÜBİTAK destek ve ödülleri için: https://h2020.org.tr/tr ** Projenin detayları içim: https://sme.easme-web.eu/index.php?b=938082442

***"Bu proje Avrupa Birliği’nin Horizon 2020 araştırma ve inovasyon programı tarafından 778533 numaralı hibe sözleşmesi altında fonlanmıştır."

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.