Samsung Galaxy Note 8, 23 Ağustos'ta tanıtılacak

Samsung Galaxy Note 8, 23 Ağustos'ta tanıtılacak

Samsung, önümüzdeki Ağustos ayında tanıtılmasını beklediğimiz Galaxy Note 8 ile ilgili tahminleri doğruladı. Bugün resmi Twitter hesabından bir GIF yayınlayan Samsung, Galaxy Note 8 modelini 23 Ağustos tarihinde tanıtacağını duyurdu. Tweet içinde Note 8 ifadesi kullanılmasa da, Note ailesinin en önemli özellikleri olan S Pen ve büyüklük vurgusu açık bir şekilde görülebiliyor. Twitter'ın yanı sıra Samsung'un resmi blogundan da duyurulan Galaxy Note 8 tanıtımı New York'ta düzenlecek.

Geçtiğimiz Mart ayında tanıttığı Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri ile başarılı bir çıkış yakalayan Samsung, Note 8 modeli ile geçtiğimiz yıl yaşanan Note 7 hayal kırıklığını unutturmayı amaçlıyor. 2017 yılının ilk yarısında başarılı bir grafik çizen ve rekor oranda kâr bekleyen Samsung, Note 8 modeli ile başarısını devam ettirmeyi amaçlıyor.

Çift kamera ile geliyor

Tasarım anlamında Galaxy S8 ailesi ile benzer bir çizgide olması beklenen model,  S8 Plus modelinden daha büyük ekrana sahip olacak. İki tarafı da kıvrımlı ve ince çerçevelerle “Infinity display” özelliğine sahip bir ekranla gelmesi beklenen Note 8'in arkasında ise 12 megapiksellik çift kamera bulunacak.

Note ailesinin en çok dikkat çeken özelliklerinden olan S Pen desteğine de sahip olacak olan Note 8'in diğer özellikleri ile ilgili ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone modelleri ile birlikte yılın en çok beklenen akıllı telefonlarından olan Samsung Galaxy Note 8'in tanıtımı canlı olarak da yayınlanacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.