Emlak bulma sitesi Emlakjet, BİP servisleri arasına katıldı

Emlak bulma sitesi Emlakjet, BİP servisleri arasına katıldı

Geçtiğimiz Şubat'ta Turkcell'in mesajlaşma platformu BİP'in 11.9 milyon indirilmeye ulaştığını sizlere aktarmıştık. Hızla büyümeye devam eden BİP, platform tarafını geliştirmeye devam ediyor. BİP bu kez Webrazzi okuyucularının yakından tanıyacağı Emlakjet ile iş birliğine gitti. Bugün itibariyle BİP uygulamasında bulunan servisler arasında eklenen Emlakjet, BİP’te yer alan ilk emlak bulma sitesi oldu.

Ev arama sürecini hızlı, kolay ve keyifli hale getirmeyi amaçlayan Emlakjet, BİP uygulamasında hem ev arayan hem de sektörün haberlerine ulaşmak isteyen kullanıcılara hizmet sunacak. Yaklaşık 4 yıl önce anlık mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıkan BİP, bu yıl başında Sor'un ile anlaştı ve bireysel müşterilerin işletmelerle mesajlaşmasını sağlayan yeni bir kanal haline geldi.

Bununla birlikte kullanıcıların çeşitli mobil oyunları oynayabileceği ve sesli/görüntülü görüşme yapabileceği bir platform olan BİP farklı servisleriyle dikkat çekiyor. 14 farklı kategoride onlarca servis sunan BİP, uygulamanın keşfet bölümü sayesinde rakiplerinden ayrılıyor.

Servisleri ile güçlü rakiplerinden bir adım öne çıkıyor

Keşfet kısmına yeni eklenen emlak bulma sitesi Emlakjet'in yanı sıra Zubizu, Onedio, Türk Hava Yolları, N11, Anadolu Ajansı ve Arıkovanı gibi önemli servisler de sunan BİP, Turkcell servislerini de unutmamış. Turkcell'in önde gelen servisleri olan Fizy, Gamecell, Dergilik, TV+ ve Turkcell Akademi de BİP bünyesinde sunulan servislerden. BİP'te sunulan servisler Facebook Messenger'ın chatbot'lar aracılığıyla sunduğu servislerden farklı olarak, tümüyle BİP platformunda olmasıyla ayrışıyor. Örneğin Emlakjet servisi üzerinden birkaç adımda arama yapıp, gelen ilanları detaylı bir şekilde BİP üzerinde görüntüleyebiliyorsunuz. BİP'in kullanıcı arayüzünün rakiplerinin önünde olduğunu da not edelim.

Servisleri takip ederek avantajlardan yararlanabileceğiniz ve haberlere takip edebileceğiniz başarılı bir anlık mesajlaşma uygulaması olan BİP, Facebook Messenger ve WhatsApp gibi güçlü rakiplerine rağmen başarılı bir alternatif. Dilerseniz BİP uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.