Disney, Star Wars temalı otel açacağını açıkladı

Disney, Star Wars temalı otel açacağını açıkladı

Walt Disney, yaptığı resmi açıklamayla Star Wars temalı özel bir otel yapacaklarını açıkladı. Florida eyaletinin Orlando kentinde bulunan Walt Disney World'e inşa edilecek olan otel, Disney'in yeni oluşturduğu Disney 360 tatil konseptinin bir parçası olacak.

Disney tarafından düzenlenen, Disney karakterlerini, markalarını ve hayranlarını bir araya getiren D23 Expo adlı etkinlikte duyurulan bu yeni otel konsepti, misafirlerini Star Wars dünyasına taşımayı hedefleyecek. Otelde konaklayan aileler, Star Wars hikayesinin bir parçasındaymış gibi yaşayacak olması da, otele olan ilgili mutlak artıracak. Otelim tüm iç ve dış tasarımının, Star Wars dünyasına uygun şekilde tasarlanacağı ve sadece çocukların değil Star Wars hayranı olan yetişkinlerin de dikkatini çekmesi bekleniyor.

Disney, otelin açılış tarihi ile ilgili açıklamayı ve tüm detayları daha sonra paylaşacağını söylerken, sadece birkaç konsept fotoğraf paylaşmakla yetindi. Disney bu otelle birlikte, Disney'in Hollywood Studios'daki eğlence parkına Star Wars: Galaxy's Edge adını alan, Star Wars konseptli bir alan açacağını da duyurdu.

Kısacası Disney, parklarındaki Star Wars dozunu artırmakla birlikte inşa edeceği bu otelle de gelirlerini artırmayı hedefleyecek. Hatırlayacağınız üzere Disney, 2012 yılında Lucasfilm'i 4 milyar dolara satın almıştı ve o tarihten bu yana Star Wars'un lisanslarına sahip ve yaptığı yatırımlarla da ataklarını sürdüreceğe benziyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.