Seedstars Istanbul'da 10 yerli girişim sahneye çıktı ve kazanan Paym.es oldu

Seedstars Istanbul'da 10 yerli girişim sahneye çıktı ve kazanan Paym.es oldu

Webrazzi olarak medya sponsoru olduğumuz Seedstars Istanbul, 30 Haziran Cuma günü düzenlendi. Türkiye'den 10 girişimin juri önüne çıkıp sunum yaptığı etkinlikte kazanan Paym.es oldu. Girişim aynı zamanda İsviçre'deki Seedstars World finaline de katılmaya hak kazandı.

Gelişmekte olan ülkelerdeki erken aşama girişimlere hitap eden Seedstars World'ün İstanbul ayağında yer alan girişimler, Rina Onur, Cem Ener, Ali Babaoğlan, Meghan Warner ve Mehmet Akalın'dan oluşan jurinin karşısına çıktı. Juri oylarıyla Paym.es'in birinci olduğu gecede Udentify ikinci, Ahtapot ise üçüncü oldu.

Seedstars Istanbul, toplamda 55 girişim ve 100'ün üzerinde katılımcıyı ağırladı

Seedstars Istanbul'da sahne alan 10 girişim (alfabetik olarak);

  • Ahtapot: Topluluklar için sosyal ağ temelleri de olan bilgi akışı, iletişim ve süreç yönetimi platformu.
  • Banamama: Evcil hayvanlar için abonelik temelli mama ve bakım ürünleri satan Banamama'yı daha önce Webrazzi'de tanıtmıştık.
  • Bonobo: Yalnızca iOS platformunda yer alan bir mobil uygulama olan Bonobo, kullanıcılarının lokasyon bazlı olarak yeni arkadaşlar edinmenize veya arkadaşlarınızla iletişim kurmanıza yarıyor.
  • Paym.es: Bir chatbot girişimi olan Paym.es, mesajlaşma uygulamaları üzerinden ürünlerinizi satmanıza veya satın almanıza yarayan bir e-ticaret platformu olarak tarif edilebilir.
  • Pepapp: Kadınların regl ve yumurtlama dönemlerini takip eden uygulama, kullanıcıları için kişisel bir asistan görevi görüyor.
  • REPG Energy: Temiz enerji üretimi ile ilgili çalışan girişim, neme doymamış havayı kullanarak elektrik gücü ortaya çıkarıyor.
  • Qmeter: Fiziksel mekanlarda müşteri memnuniyetini ölçümleyen Qmeter, kullanıcılarına detaylı bir müşteri veritabanı ve raporlama da sunuyor.
  • Scode: Kurgulanmış hikayelerle kodlama eğitimi veren ve sadece mobil platformda çalışan mobil uygulama. (Webrazzi haberi)
  • Taglette: Geçtiğimiz aylarda Keiretsu Forum Türkiye’den 1,4 milyon TL yatırım alan Taglette, RFID tabanlı olarak tekstil sektöründe üretimden satışa kadar çeşitli teknolojik çözümler sunuyor.
  • Udentify: Fiziksel ortamlar için müşteri analizi ve ekip yönetimi platformu.

60'ın üzerinde ülkede faaliyetlerini sürdüren Seedstars World, Nisan ayında aralarında Paym.es'in de bulunacağı 80 girişimle büyük final gerçekleştirecek. Seedstars hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.