Çok fazla e-posta atan patronunuza dur demenin yeni yolu: Minimize Email

Çok fazla e-posta atan patronunuza dur demenin yeni yolu: Minimize Email

Patronunuz ya da çalışma arkadaşlarınız sizi ardı arkası kesilmeyen e-posta zincirlerine tabi tutuyorsa bu durumdan kurtulmanın artık sevimli bir yolu var! Minimize Email, iş arkadaşlarınıza ya da patronunuza anonim bir şekilde çok fazla e-posta gönderdiğini belirtmenizi sağlayan bir servis.

Üstelik kullanımı da oldukça basit. Siteye girip uyarıyı göndermek istediğiniz kişinin adresini yazmanız yeterli. Uyarı, gönderdiğiniz kişinin e-posta adresine düştükten sonra Minimize Email,  "Bitti. Başka kimse var mı? İstediğiniz kadar gönderebilirsiniz." bildiriminde bulunuyor.

Sitede belirtilen rakamlara göre Minimize Email üzerinden bugün gün içinde tam 3975 email gönderildi  ve "henüz kimse kovulmadı"  Dolayısıyla bu konuda bir uyarı yapmak isteyenler cesaretini toplayıp şansını deneyebilir.

Minimize Email üzerinden gelen ileti ise alıcıya biri tarafından uyarıldığını belirterek bunun çözümü için 3 seçenek sunuyor. Bunlardan biri çok fazla e-posta gönderdiğini kabullenip bir başkasını da bu konuda uyarmak. Bir diğer seçenek ise ortaya daha derin, sakin ve anlamlı bir iş çıkarmak için Twist ya da Basecamp servislerini kullanmak. Son seçenekte ise "Eğer gerçekten bir e-posta yazmak zorundaysan süreç odaklı bir tane olsun. " önerisinde bulunuyor.

Minimize Email'in hikayesi Gonzalo Sanchez'in freelance olarak çalıştığı bir müşterinin çok fazla e-posta göndermesi üzerine bir kızgınlık yaşamasıyla başlıyor. Ruby on Rails'teki yeteneklerini test etmek isteyen Sanchez şimdiye kadar iyi bir iş çıkarmış gibi görünüyor. Ancak atılan maillerde Basecamp ve Twist'e yönlendirme yapılması işin içinde ufak bir pazarlama planı olduğunu akla getiriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.