Hasbro oyunları için aylık abonelik modelli servisini başlattı

Hasbro oyunları için aylık abonelik modelli servisini başlattı

Oyuncak firması Hasbro, Hasbro Gaming Crate markasıyla aylık abonelik hizmetini devreye aldı. Oyun dünyasında bir ilk olan bu model, Hasbro'nun uzmanı olduğu masaüstü oyunları müşterilere sunacak.

Hasbro'nun oyun uzmanlarının üzerinde çalıştığı ve onların elinden çıkan farklı oyunları aylık abonelik modeliyle kapılarının önüne kadar teslim edecek bu yeni girişimin aylık abonelik bedeli ise 49.99 dolar olarak belirlenmiş. Bu rakamı ödeyerek aylık abone olan kullanıcılar, Hasbro'dan her ay alacakları kutunun içinde tam 3 farklı oyun ile karşılaşacak. Teklifte aynı fiyattan satılan iki farklı paketten birini tercih edebilmeniz mümkün. Bunlardan biri yetişkinler için parti oyunları; diğeri ise aileler için tasarlanmış oyunlar. The Party Crate yetişkinler tarafından tercih edilirken, The Family Crate ise ailelere hitap ediyor.

Hasbro daha önce yaptığı mobil oyun satın almalarıyla ön plana çıkmıştı. Son olarak Peak Games ile karşı karşıya geldiği davadan hatırladığımız Hasbro, masaüstü oyunlarının satışı konusunda e-ticaret ve abonelik servisi modelini kullanarak bu tarz oyunları yeniden popüler hale getirmeyi amaçlıyor gibi gözüküyor. Bu abonelik hizmetinin ilk etapta sadece ABD'de kullanıma sunulması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.