Dijital pazarlamaya yönelik 26 ücretsiz kurs

Dijital pazarlamaya yönelik 26 ücretsiz kurs

Dijital pazarlama dünyasındaki yenilikler, şirket içinde farklı birimlerle bütünleşik bir biçimde kullanıldığında, şirketlere hedef kitlelerini daha iyi tanıma, eşsiz müşteri deneyimi yaratma ve hatta rekabette kalıcı bir üstünlük sağlamalarına yardımcı oluyor.

Dijital pazarlama birimleri ise çoğu şirketin organizasyon yapısında artık hatırı sayılır bir öneme sahip. Günümüzün modern pazarlamacılarından, aynı anda  içerik üretiminden, SEO'ya, sosyal medyadan temel kodlama bilgilerine kadar geniş bir yelpazede yetkinlik beklenebiliyor. Her gün bir başka yeniliğin eklendiği sektörde yetkinliklerinizi geliştirebileceğiniz, şirketinizin büyümesine katkı sağlayabilecek kursları bir araya topladık. Gönül isterdi ki kurslar Türkçe olsun ancak tamamladığınızda her bir kurs özgeçmişinizde fark yaratacaktır.

İçerik Üretimi

Coursera dünyanın dört bir yanından çalıştığı üniversite ve eğitim kurumlarıyla, ilgi alanınıza göre ücretsiz (çoğu zaman) çevirimiçi  kurs alabileceğiniz bir sosyal girişimcilik şirketi. Belli zaman aralıklarında açılan kurslar, kursun amacı, yoğunluğuna bağlı olarak 4 ila 12 hafta sürüyor.  "The Strategy of Content Marketing", University of California Davis Extension ve Rainmaker Digital, LLC'nin CCO'su Sonia Simone iş birliği ile veriliyor. Meraklılarına hemen duyuralım. Kurs, 5 Haziran'da tekrardan başlayacak.

İçerik yönetmi üzerine Coursera ve diğer platformların verdiği bazı kurslar şöyle:

Sosyal Medya

Facebook "Blueprint"i şüphesiz duymuşsunuzdur. Bilmeyenler için hemen açıklayalım. Blueprint, Facebook ve Instagram'ı nasıl daha iyi kullanarak, işletmenizi nasıl daha kolay büyütebileceğiniz  hakkında eğitim alabileceğiniz bir program. Üstelik, eğitiminizi tamamladığınızda 1 yıl geçerliliği olan Facebook Blueprint sertifikasına da sahip oluyorsunuz. Sosyal medya alanında katılabileceğiniz diğer kurslar şöyle:

SEO

Google'ın sunduğu  "Digital Marketing Course", teknoloji şirketinin kullanıcılarına sunduğu ürünlerin eğitimini veriyor. Kendinizi Google Adwords ve SEO alanında geliştirmek isterseniz farklı modullerde katılabileceğiniz programın ardından Adwords sertifikasına da sahip olabiliyorsunuz.

SEO üzerine faydalı bulabileceğiniz diğer kurslar şöyle:

Kodlama

Kodlama becerilerinizi geliştirmek isterseniz kesinlikle Codeacademy'e bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Kendisini 'yeni nesil eğitim platformu' olarak nitelendiren şirket, günümüzdeki eğitim sistemine atıfta bulunarak, eğitimi dünyanın ihtiyaçları doğrultusunda yaratmayı misyon haline getirmiş.

İhtiyacınız doğrultusunda kodlama üzerine alabileceğiniz ve yukarıda belirttiğimiz kurslara bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.