SaaS tabanlı CRM platformu PratiXRM, küçük işletmelerin satışlarını hızlandıracak

SaaS tabanlı CRM platformu PratiXRM, küçük işletmelerin satışlarını hızlandıracak

Küçük ve orta ölçekli şirketlerin dijitalleşmesine her fırsatta dikkat çekmeye çalışıyoruz. Bu yazının konusu olan PratiXRM.com da bu konuya temas ediyor ve küçük şirketlerin de müşteri ilişkileri yönetimine (CRM) profesyonel bir şekilde yaklaşmasını sağlıyor.

Cem Kara ve Yahya Ekinci tarafından geliştirilen PratiXRM, özetle satış operasyonlarınızı kolayca yönetmenizi sağlayan bir platform. Hem satış öncesi hem de satış sonrası süreçleri yönetebiliyor, müşteri veritabanınızı oluşturup teklifleri ve siparişleri takip edebiliyorsunuz. Elbette süreç yönetiminde görev ataması ve görev takibi de yapabiliyorsunuz.

Nisan ayında kullanıma açılan girişim henüz yolun başında. Ancak şimdiden 80 kullanıcıya ulaşmış ve bu kullanıcıların en azından bir bölümünü müşteri (ücret ödeyen kullanıcı) haline getirmek istiyor. İstanbul merkezli girişim, tavsiye motoru ve erişilebilir fiyatıyla da rakiplerinin önüne geçmek istiyor.

SaaS (hizmet olarak sunulan yazılım) tabanlı girişim olan PratiXRM, 19 TL+KDV'den başlayan aylık üyelik paketleriyle müşterilerine ulaşıyor. Ancak ücretli abone olmadan önce, 30 günlük deneme süresi boyunca sistemi deneyebiliyorsunuz.

Büyük çaplı CRM uygulamalarıyla yarış(a)mayacak olsa da PratiXRM'in işlevsel, hızlı ve sade bir arayüzle kullanıcıların karşısına çıktığını söyleyebilirim. Eğer yönetmeniz gereken satış süreçleriniz ve müşterileriniz varsa PratiXRM.com'a bir şans verebilir, sistemi nasıl kullanacağınızı şu videoda görebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.