Webrazzi İnovasyon Konferansı'nın ilk konuşmacıları belli oldu

Webrazzi İnovasyon Konferansı'nın ilk konuşmacıları belli oldu

10 Mayıs Çarşamba günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te düzenleyeceğimiz Webrazzi İnovasyon Konferansımızın ilk konuşmacıları belli oldu.

Webrazzi İnovasyon, adının çağrıştırdığı gibi, sürücüsüz araçlardan sanal gerçekliğe yenilikçi teknolojilerin konferansı. Teknoloji girişimleri öncülüğünde yaşanan ilerlemeden dünyanın en köklü şirketleri de pay alıyor. Webrazzi İnovasyon 2017, dönüşümü her iki yönüyle ele alıyor. Yenilikçi girişimlerle birlikte daha geleneksel iş yapış modelleriyle çalışan büyük şirketleri de ağırlıyoruz.

Kesinleşen Webrazzi İnovasyon Konuşmacıları; Katı Hal Kurucusu ve CEO'su Ahmet Alpat, Botudio Kurucu Ortağı Ali Erhan Tamer, iyzico Kurucu Ortağı ve CEO'su Barbaros Özbugutu, ininal Kurucu Ortağı Bülent Tekmen, Inventram Genel Müdürü Cem Soysal, Cosa Kurucu Ortağı Emre Erkin, Monument Kurucu Ortağı Ercan Erciyes, öde.al Kurucusu ve CEO'su Fevzi Güngör, Yatırımcı ve Ödüllü Bilim İnsanı Dr. Francois Gilardoni, Philips Aydınlatma Tüketici Kanalı Pazarlama Müdürü Gökhan Gökçay, Philips Türkiye CEO'su Haluk Karabatak, Core Strateji Kurucusu İhsan Elgin, Thread in Motion Kurucu Ortağı Kadir Demircioğlu, ATÖLYE Kurucu Ortağı Kerem Alper, Volvo Car Türkiye Pazarlama ve Ürün Müdürü Kubilay Polat, Ernst & Young Orta ve Güney Avrupa'dan Sorumlu İş Geliştirme Lideri Ogeday Karahan, Jetlink Kurucu Ortağı Ozan Can Köseley, Promoqube Kurucu Ortağı Özgür Alaz, invidyo Kurucu Ortağı Özgür Deniz Önür, ve Evreka Kurucu Ortağı ve CEO'su Umutcan Duman oldular.

Webrazzi İnovasyon Konuşmacıları

Ahmet Alpat - Katı Hal
Ali Erhan Tamer - Botudio
Barbaros Özbugutu - iyzico
Bülent Tekmen - ininal
Cem Soysal - Inventram
Emre Erkin - Cosa
Ercan Erciyes - Monument
Fevzi Güngör - Ödeal
Dr. Francois Gilardoni
Gökhan Gökçay - Philips Aydınlatma
Haluk Karabatak - Philips Türkiye
İhsan Elgin - Core Strateji
Kadir Demircioğlu - Thread in Motion
Kerem Alper - ATÖLYE
Kubilay Polat - Volvo Car Turkey
Ogeday Karahan - Ernst & Young
Ozan Can Köseley - Jetlink
Özgür Alaz - Promoqube
Özgür Deniz Onur - invidyo
Umutcan Duman - Evreka

Webrazzi İnovasyon konferansının kalan konuşmacıları ve programını kısa süre sonra duyuracağız. Yılın en iddialı konferanslarından biri olacak Webrazzi İnovasyon için yerinizi şimdiden ayırmanızda fayda var. Erken indirim avantajıyla biletler de satışta.

Webrazzi İnovasyon konferansı programının son şeklini oluştururken sizden gelecek önerileri de almaya devam ediyoruz. Sponsorluk için önerilerinizi konuyla ilgili özel olarak hazırladığımız iletişim formuyla iletebilir, konuşmacı önerilerinizi de [email protected] adresinden bize gönderebilirsiniz.

Webrazzi İnovasyon Sponsorları

Elmas Sponsor

Altın Sponsor

Gümüş Sponsor

Medya Sponsorları

Destekleyen

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.