Yenilenmiş Note 7 modelleri Haziran ayında satışa çıkıyor

Yenilenmiş Note 7 modelleri Haziran ayında satışa çıkıyor

2016 yılına talihsiz bir şekilde damga vuran Samsung Galaxy Note 7'nin yenilenmiş bir şekilde tekrar satışa çıkacağı geçtiğimiz Mart ayında Samsung tarafından duyurulmuştu. Güney Kore merkezli yayın organı ET News'in bugün paylaştığı habere göre yenilenen Note 7 modelleri önümüzdeki Haziran ayında Galaxy Note 7 R markasıyla Güney Kore'de satışa sunulacak.

3 farklı GSM operatörü arayıcılığıyla satılacak olan Samsung Galaxy Note 7 R modelinin fiyatlandırılmasında da değişikliğe gidilecek. Gelen bilgiler göre 620 dolar fiyat etiketine sahip olması beklenen yenilenmiş Galaxy Note 7, ilk çıkışına oranla 266 dolar daha ucuza satılacak.

Geri çağırılan tüm Note 7 modellerinin yenilenerek satışa sunulmayacağını da belirtelim. Paylaşılan habere göre milyonlarca Note 7'nin geri çağırılmasına rağmen sadece 300 bin adet Samsung Galaxy Note 7 R modeli satışa çıkacak. Patalamalara neden olan batarya konusunda da düzenlemeler yapan Samsung, 3500 mAh büyüklüğündeki bataryayı 3200 mAh seviyelerine kadar indirmiş.

Tabii ki bu bilgilerin resmi açıklamalar olmadığını ve değişebileceğini de ekleyelim. Yenilenen Samsung Galaxy Note 7 modellerinin Güney Kore dışına çıkıp çıkmayacağını ise zaman gösterecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.