Bu yıl ilk kez düzenleyeceğimiz Webrazzi İnovasyon konferansı 10 Mayıs'ta!

Bu yıl ilk kez düzenleyeceğimiz Webrazzi İnovasyon konferansı 10 Mayıs'ta!

2017 sektörün en hızlı yılı olmayabilir ama bizim yavaşlamaya pek niyetimiz yok. Tematik konferanslarımıza iki yeni konferans eklediğimiz bu yıl ilk kez düzenleyeceğimiz Webrazzi İnovasyon Konferansı 10 Mayıs'ta.

Webrazzi İnovasyon, adının çağrıştırdığı gibi, sürücüsüz araçlardan sanal gerçekliğe yenilikçi teknolojilerin konferansı. Teknoloji girişimleri öncülüğünde yaşanan ilerlemeden dünyanın en köklü şirketleri de pay alıyor. Webrazzi İnovasyon 2017, dönüşümü her iki yönüyle ele alıyor. Yenilikçi girişimlerle birlikte daha geleneksel iş yapış modelleriyle çalışan büyük şirketleri de ağırlıyoruz.

Tematik konferanslarımızdan farklı olarak, Webrazzi İnovasyon, Wyndham Grand Levent'te düzenleniyor. Bu Webrazzi Summit'in son iki yıldır düzenlendiği mekan ve katılımcılardan tam puan alıyor.

Webrazzi İnovasyon konferansının konuşmacıları ve içeriği kısa süre sonra duyurulacak. Yılın en iddialı konferanslarından biri olacak Webrazzi İnovasyon için yerinizi şimdiden ayırmanızda fayda var. Erken indirim avantajıyla biletler de satışta.

Webrazzi İnovasyon konferansı programının son şeklini oluştururken sizden gelecek önerileri de almaya devam ediyoruz. Sponsorluk için önerilerinizi konuyla ilgili özel olarak hazırladığımız iletişim formuyla iletebilir, konuşmacı önerilerinizi de  [email protected] adresinden bize gönderebilirsiniz.

Webrazzi İnovasyon 2017 Sponsorları

Elmas Sponsor

Altın Sponsor

Medya Sponsorları

Destekleyen

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.