Konuşma tanıyan GIPHY Says uygulamasıyla gerçek dünyayı GIF'leyin

Konuşma tanıyan GIPHY Says uygulamasıyla gerçek dünyayı GIF'leyin

Popüler GIF arama motoru GIPHY, GIF yapma çılgınlığında yeni bir eşiği GIPHY Says uygulamasıyla aşabilir. Yapay zeka destekli GIF oluşturma uygulaması, kaydettiğiniz görüntü ve sesleri saniyeler içinde GIF'e çevirip paylaşmanızı sağlıyor.

Internetin insan iletişimine hediyesi GIF'lerin en popüler adresi GIPHY geçtiğimiz yıl sonunda 100 milyon kullanıcıya ulaştığını duyurmuştu. Platformuna her gün 1 milyar yeni GIF eklendiğini paylaşan GIPHY, bundan kısa süre sonra 72 milyon dolar yatırım alarak birçoklarını şaşırtsa da çoğu zaman günümüzün en iyi anlarını bize veren GIF'lerin bunu hak ettiğini düşünenlerin sayısı da az değil. Yatırımla birlikte yeniliklere devam eden GIPHY, bu kez konuşma tanıma odaklı yeni bir uygulamayla geldi.

GIPHY imzalı GIPHY Says, herkes Snapchat'i kopyalamakla meşgulken, yeni bir formatı kullanıcılarla buluşturuyor. Kısa sürede klonlanıp standart hale gelmesi kuvvetle muhtemel bu format ağzınızdan çıkanları, çıktığı şekilde, sevimli bir konuşma balonu içinde gösteriyor. Türkçe dilinde de oldukça başarılı uygulamayla hemen her şeyi GIF'leştirebiliyorsunuz. Yapımı da paylaşması da oldukça eğlenceli bu formatı Instagram Stories ve daha birçok videoda düşünmek zor değil.

GIPHY Says, öncelikle yalnızca iOS tabanlı cihazlar için kullanıma sunuldu. Android versiyonunun da gecikmeden piyasaya sunulacağını tahmin ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.