Satınalma ve sözleşme yönetimi platformu JETRACT, İstanbul Startup Angels'tan yatırım aldı

Satınalma ve sözleşme yönetimi platformu JETRACT, İstanbul Startup Angels'tan yatırım aldı

Elektronik ihale, teklif toplama, sözleşme yönetimi ve onay akışları için B2B olarak hizmet SaaS modeliyle hizmet veren JETRACT, 2 milyon TL değerlemeyle 2. yatırımını aldı.

İstanbul Startup Angels imzası taşıyan yatırım turuna melek yatırımcılar Hande Enes, Murat Kantarcı ve Gülsüm Çıracı katıldı. Yatırım miktarı paylaşılmazken girişimin kısa bir süre önce de aynı değerlemeyle GBA'dan yatırım aldığını ekleyelim.

Edindiğimiz bilgiye göre yatırımlar sonrasında JETRACT'in odağında sağlık, ilaç ve ağır sanayi sektörleri yer alıyormuş. Satış ve ürün ekibini büyütmeyi planlayan girişim, bu yıl içinde Türkiye'de hızla büyüyerek önümüzdeki yıllarda da farklı coğrafyalarda faaliyete başlamayı düşünüyormuş.

JETRACT platformu 2 bine yakın kullanıcıya hizmet veriyor

Hüseyin Nalbantoğlu ve Onurhan Öztürk tarafından 2016 yılında ve İnşaat Dükkanı markasıyla hayata geçen girişim, aradan geçen sürede odak noktasını inşaat şirketlerinden çıkardı ve JETRACT'e dönüştü. Müşterilerine lokasyon bağımsız, bulut tabanlı ve SaaS bir çözüm sunan JETRACT, günümüzde 2 bine yakın kullanıcıya (müşterilerinin çalışanları) hizmet veriyor.

Aynı zamanda İstanbul Startup Angels'ın dokuzuncu yatırımı olma özelliğini taşıyan JETRACT hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

JETRACT'in İSA ile yatırım pozu
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.