E-satın alma girişimi JETRACT, Galata İş Melekleri'nden 2 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı

E-satın alma girişimi JETRACT, Galata İş Melekleri'nden 2 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı

Satın alma departmanları için iş süreçlerini standardize eden SaaS servisi JETRACT, Galata İş Melekleri'nden (GBA) yatırım aldı. GBA üyelerinden Fırat İş becer liderliğinde gerçekleşen tura Melih Ödemiş, Kurtuluş Eker, Arif Akdağ, Umur Özal ve Görkem Oktay katıldı. Toplam yatırım miktarı açıklanmadı ancak yatırımın 2 milyon TL değerlemeyle yapıldığı paylaşılıyor.

Türk Telekom Pilot 4'üncü dönem mezunlarından JETRACT, büyük ölçekli firmalar için satın alma ve sözleşme yönetimi yazılımları sunuyor. Girişim, sunduğu bulut tabanlı e-satın alma, e-teklif hazırlama, sözleşme yönetimi, tedarikçi yönetimi çözümleriyle tüm bu süreçlerin raporlanabilir ve izlenebilir bir ortamda yönetilmesini sağlıyor. Girişim bugün Yıldız Tenik Üniversitesi Teknopark'ta çalışmalarına devam ediyor.

Hüseyin Nalbantoğlu ve Onurhan Öztürk tarafından 2016 yılında İnşaat Dükkanı adıyla kurulan girişim, küresel hedefini yansıtacak şekilde bir süre sonra adını JETRACT olarak değiştirmişti. Girişimin ilk ünvanı, satın alma departmanlarından beklentilerin yüksek olduğu inşaat sektörünü önceliklendirdiğini ortaya koyuyor.

Girişimin örnek gösterdiği referanslar arasında Nef ve Emlak Konut gibi tanınmış şirketler var. Fırat İşbecer konuyla ilgili açıklamasında büyük şirketlerin daha şeffaf ve güvenilir satın alma süreçlerine sahip olmasında JETRACT’in büyük rol oynayacağına inandıklarını söylüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.