ABD'de hızlandırma programına katılan API Plug, chatbot platformunu yeniden markaladı: LeadFlip

ABD'de hızlandırma programına katılan API Plug, chatbot platformunu yeniden markaladı: LeadFlip

Sizlere daha önce tanıttığımız, Webrazzi Arena 2016 girişimlerinden API Plug, Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınıp bir de hızlandırma programına katılmış.

Bunun dışında aldığımız bilgiye göre chatbot ürününü de LeadFlip ismiyle yeniden markalayan girişim hem ürününü geliştirmeye hem de müşteri kazanma çalışmalarına hız vermiş.

Hatırlarsanız ilk olarak yalnızca veritabanı bağlantısıyla API oluşturmanıza yarayan bir BaaS platform olarak hayata geçen girişim, sonrasında platforma ziyaretçileri müşteriye dönüştürmeye odaklanan bir chatbot oluşturma modülü de eklemişti. İşte şimdi o modül farklı bir ismi ve web sitesini kavuşmuş, API modülü ise aynı marka altında çalışmaya devam ediyormuş.

LeadFlip, finanstan sigortacılığa kadar çok sayıda sektörde kullanılabiliyor

LeadFlip, geleneksel formların yerine chatbot koymak istiyor

Chatbot'lar, yapay zeka ve blockchain gibi konulara eğilen hızlandırma programı BoostVC'ye kabul alan LeadFlip, Haziran ayı sonuna kadar sürecek olan programda müşteri kazanımını olabildiğince hızlandırıp program sonundaki yatırımcı buluşmasına hazır çıkmak istiyor.

LeadFlip'in sigorta, finans, insan kaynakları ve hizmet/servis pazar yerleri için klasikleşen formların yerini alacak chatbot'u, girişimcilerin iddiasına göre 3 kat daha yüksek bir dönüşüm oranı sağlıyormuş. Bu arada LeadFlip'in şimdiden 4-5 kurumsal müşteriye sahip olduğunu da eklemiş olalım.

Doruk Molo ve Berk Taner tarafından kurulan LeadFlip'i takip edip gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

BoostVC hızlandırma programına Türkiye'den katılan ilk girişim LeadFlip olmuş
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.