Anneysen.com yenilenen arayüzüyle pazar yeri modelini devreye aldı

Anneysen.com yenilenen arayüzüyle pazar yeri modelini devreye aldı

Geçen yılın Temmuz ayında Düğün.com tarafından satın alınan Anneysen.com'un arayüzünü tamamen yenilediğini ve geldiği son noktayı öğrendik.

Anneysen.com bildiğiniz gibi hamileler başta olmak üzere annelerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan bir platform olarak kurulmuştu. Aldığımız bilgilere göre Anneysen.com hem yeni arayüzünü kısa süre önce yayına aldı, hem de annelerin ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmet önerileri yapmaya başladı. Artık hamileliğinin başlarındaki bir anne adayı konumuna göre en iyi uzmanları, laboratuvarları bulabiliyor veya anneler çeşitli organizasyon firmalarını, aile ve doğum günü fotoğrafçılarını bulunabiliyor.

Pazar yeri modelindeki tecrübesini Anneysen.com'da ortaya koyan Düğün.com, yenilenen yapısıyla Anneysen.com'u kendi dikeyinde hem en büyük içerik platformu hem de en büyük pazar yeri haline dönüştürmeyi hedefliyor. Aldığımız rakamlar da Düğün.com'un bu iddiasını destekler gözüküyor.

3 bin hizmet veren bir arada

Aylık ortalama 1.5 milyon ziyaret ve 1 milyon ziyaretçi alan Anneysen.com, yenilenen ara yüzüyle son bir ay içinde üye sayısında 6 kat, her gün üyeler tarafından oluşturulan soru sayısında da 5 kat artış yakalamış. Hizmet veren firma sayısıysa an itibarıyla İstanbul, Ankara, İzmir’de 3.000'e ulaşmış. 

Aldığım yeni bilgilere göre Anneysen.com, çok yakın zamanda listelediği ve önerdiği hizmet veren firmaların yanında annelerin ihtiyaç duydukları en temel ürünleri de (bebek arabası, oto koltuğu, mama sandalyesi, beşik, yatak vb.) fiyat kıyaslama modeliyle ekleyecek. Hizmet veren tarafında da Türkiye’nin diğer şehirlerine açılacak. Keza kişisel e-postalar ve tarayıcı bildirimleriyle de içeriklerini daha dinamik bir şekilde kullanacak.

Türkiye'de pazar yeri modelini içerik desteğiyle yükselten Düğün.com'un kendi dikeyindeki popüleritesi malum. İlerleyen dönemde anne-bebek-çocuk dikeyinde de benzer bir konuma ulaşması da pekala mümkün gözüküyor.

Hatırlatmak gerekirse Anneysen.com, Ocak 2010 yılında Pınar Şimşek ve Aylin Çakır tarafından kurulmuş ve 2012'de Çağlar Erol'dan yatırım almayı başarmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.