Çok oyunculu orta çağ oyunu Mordhau Kickstarter'da başarıya ulaştı

Çok oyunculu orta çağ oyunu Mordhau Kickstarter'da başarıya ulaştı

Son dönemde birbiri ardına gelen ve orta çağı konu alan oyunlar bağımsız oyun dünyasına da sıçradı. Aynı anda 64 kişinin savaşabileceği çok oyunculu açık dünya savaş oyunu Mordhau, kitle fonlama girişimi Kickstarter'da büyük başarı elde etti.

80 bin dolar hedefine ulaşmak için Kickstarter projesini başlatan ekip, daha ilk günden bu rakama ulaşmayı başardı ve topladığı rakam şu anda 150 bin doları geçmiş durumda. Unreal Engine 4 ile geliştirilen oyunun Steam'de ücretsiz olarak sevenleriyle buluşması bekleniyor. İlk Alpha versiyonunun bu yaz aylarında oyunculara erişimi beklenirken daha şimdiden en ümit vaat eden bağımsız oyunlar arasında gösterilmeye başlandı bile.

Mordhau'nun ilhamı

Triternion adlı 10 kişilik uluslararası bir ekip tarafından geliştirilmekte olan Modhau'nun geliştiricileri aynı zamanda Chivalary, Mount & Blade, War of the Roses, Jedi Knight gibi oyunlarda onlarca saat geçirmiş oyuncular olduklarının da altını çiziyor. Son olarak Ubisoft orta çağda geçen For Honor adlı oyunu piyasaya sürmüş ve bu alanda şövalye savaşlarında yeni bir akımın öncüsü olmuştu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.